MMS (MIRACLE MINERAL SOLUTION) - VINDECA boli grave, printre care CANCERUL si SIDA

04-08-2012
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
MMS-ul (MIRACLE MINERAL SOLUTION) este una dintre cele mai minunate descoperiri care a fost vreodata prezentata oamenilor.

Este arma cea mai puternica impotriva tuturor bolilor cunoscute, inclusiv cancerul si SIDA.

In cartea sa, Jim V. Humble descrie modul de administrare a remediului, cat si cantitatea necesara pe scala larga a bolilor, fie ca este vorba despre artrita, hepatita A, B, C, herpes, SIDA, cancer, leucemie, astma, arteroscleroza, diabet, sindromul oboselii, dar si... ce credeti?! Supriza!! Mare, mare surpriza!! Este eficace chiar si impotriva depresiilor si poate si a altor tulburari psihice. Este tot atat de eficient si pentru bolile de fiecare zi, cum ar fi gripa. Aceasta este invinsa de MMS chiar a doua zi la 99% din cazuri.

CE ESTE MMS?

Baza o reprezinta un compus chimic unic, cloritul de sodiu, din care, dupa tratarea acestuia in forma MMS, se degaja, prin activare, agentul oxidant care patrunde in corp, unde lichideaza patogenii, fara sa actioneze asupra a orice altceva sau sa ameninte alte celule ale corpului, cu o singura exceptie: oxideaza combinatiile metalelor grele sedimentate in corp, permitandu-i astfel sa le elimine.
MMS patrunde prin peretii stomacului in sange, si pe aceasta cale si in celelalte organe ale corpului. Cu toate ca are capacitatea insurmontabila de a lichida agentii patogeni, nu cauzeaza reactii suplimentare sau deteriorari de niciun fel. Nu reactioneaza nici cu bateriile care sunt utile pentru organism. Principiul acestor calitati unice ale acestei combinatii chimice o reprezinta capacitatea foarte redusa de oxidare a acesteia. Este un oxidant mult mai slab decat oxigenul si de aceea nu poate produce in organism pagubele, deseori atribuite oxigenului. Intr-o concentratie infima, pe care o utilizam pentru sustinerea sistemului imunitar, corpul nu contine din punct de vedere chimic nimic, din ceea ce ar putea fi oxidat de acest compus chimic. Singurul lucru, pe care il poate atinge, este suprimarea infectiei prin exterminarea bacteriilor si a virusilor, cat si prevenirea inmultirii acestora.

Fiecare doza de MMS actioneaza in corp aproximativ o ora si apoi se transforma in corp in solutie salina, care corespunde catorva bobite de sare de bucatarie, dizolvate in apa. Aceasta cantitate este atat de mica, incat nu afecteaza, in niciun fel, nici macar un regim fara sare. In afara de acestea, mai ramane doar o cantitate mica de atomi de oxigen fara sarcina, care devin parte a lichidelor corporale.
Compusul chimic (gazul), care se formeaza din MMS este bioxidul de clor, dar nu este vorba de clor. Nu are nimic mai in comun cu clorul ca sarea obisnuita de bucatarie, clorura de sodiu, care il contine de asemenea. Bioxidul de clor este utilizat deja de 70 de ani pentru purificarea apei potabile. Sub forma apei imbogatite cu clorit de sodiu, se poate gasi, in magazinele cu alimente sanatoase, asa-numitul "oxigen stabilizat".

Mai jos redau un pasaj extras din prezentarea actiunii MMS in organismul uman (pasajul se regasete si pe site-ul unde este prezentat MMS). Din pacate nu pot atasa link-ul aici pentru ca risc sa fie sters, dar daca veti cauta, il veti gasi cu siguranta pe internet.

MECANISMUL ACTIUNII BIOCIDE A DIOXIDULUI DE CLOR - MMS

Dioxidul de clor este un material cu o acţiune puternică de oxidare, denumit acceptor de electron. Ceea ce înseamnă că moleculele sunt în continuă căutare de noi electroni pentru a reîncarca propria lor structură de electron.
Întâlnirea agenţilor patogeni cu dioxidul de clor conduce la îndepărtarea electronilor de pe peretele bacterial, ca urmare, pe aceasta se creează crăpături prin care se deranjează echilibrul intern al celulelor. Prin această crăpătură dioxidul de clor pătrunde în interiorul microorganismelor deranjând funcţia lor metabolică, contrar faţă de alte remedii de oxidare care deranjează numai suprafaţa celulei. Reacţionează cu aminoacizi, schimbă structura proteinei şi prin aceasta şi funcţionarea enzimelor care conduc procesul metabolic din celule.
După aceasta urmează sfărâmarea rapidă a agenţilor patogeni. În organismul uman Dioxidul de Clor este prezent sub forma activată, amestecat cu exactitate. Proporţia recomandată de către Jim V. Humble reacţionează numai cu microorganismele agenţilor patogeni care au un caracter acid. Cu siguranţă distruge bacteriile, virusurile, ciupercile, dizolvă toxinele din tot organismul uman, etc.

Dioxidul de clor este cel mai atroce criminal ai agenţilor patogeni periculoşi din organismul uman. Nu există nici un motiv pentru care nu ar distruge virusurile. Distruge şi virusul SIDA? Nu cunoaşte imposibilul sub nici o împrejurare. Nu dăunează organismului uman la administrarea unei concentraţii reduse de MMS. Dar în cazul în care administraţi MMS-ul intravenos, nu puteţi folosi activator. Motivul este că şi sângele are aceeaşi capacitate de neutralizare ca şi apa. Diluat cu MMS, rezultă eliberarea dioxidului de clor fără folosirea acidului citric, cu diferenţa că acest proces poate dura câteva ore.

Dioxidul de clor este un material chimic foarte puternic care poate avea nenumărate întrebuinţări. Este un agent de oxidare mult mai puternic decât oxigenul. Dioxidul de clor reacţionând cu diferite materiale chimice, "explodează", iar faţă de altele este neutru. Deci este selectiv. Dar de fapt de ce se produce această "explozie", această reacţie chimică rapidă de oxidare? Se poate vedea că în formula CIO2 există doi ioni. De ce nu s-ar elibera, pentru a se pune la dispoziţia organismului? Pentru că încărcătura atomului este minus doi. Înainte de a ajunge în această situaţie, ionii au trecut printr-un proces de oxidare, şi astfel nu se mai pot oxida. Dar clorul poate. Dacă dioxidul de clor se întâlneşte cu agenţii patogeni sau toxine cu caracter acid, imediat preia de la aceştia cinci electroni. Distruge totul de unde poate capta electroni şi în acelaşi timp emană căldură (această reacţie se numeşte oxidare, chiar dacă oxigenul nu ia parte la ea). În cazul în care din dioxidul de clor se eliberează atomi de oxigen, care nu sunt asemănători elementelor, atunci acest oxigen va avea două sarcini negative de ioni. Au sarcini egale, în oxigen, în dioxidul de clor cât şi în gazul în care sunt deja prezenţi.

Oxigenul se leagă de hidrogen în interiorul organismului şi devine apă. Poate asta este tot ce poate face în acest moment: devine apă sau se poate deveni o parte a moleculei dioxidului de carbon. Clorul după explozia oxigenului, aproape că îşi pierde sarcina şi devine clorid - adică sare. La rândul său tot nu are capacitate de oxidare, pentru că nu are nici o sarcină. Nu rămâne nimic care ar putea provoca un efect secundar.
Esenţialul este că atât oxigenul cât şi clorul trebuie să aibă o sarcină de electroni într-o cantitate corespunzătoare altfel nu pot participa în procesele de oxidare. Iar dacă oxigenul nu este capabil să se oxideze atunci nu-şi poate îndeplini sarcinile necesare în organism. În astfel de cazuri cloritul de sodiu ne oferă dioxid de clor, substanţe chimice care distrug aproape orice în mod selectiv, adică tot ce nu aparţine organismului. Fiecare moleculă, cât de mică a Dioxidul de Clor are o capacitate incredibilă de a nimici orice din care poate prelua electroni.
Dioxidul de clor nu rămâne stabil mult timp. Concentrează o energie prea mare pe o suprafaţă mică, din care pierde o parte în câteva minute în organism şi acelaşi lucru se întâmplă şi în conductele de apă. Ca o consecinţă a acestui fapt, dioxidul de clor nu mai este capabil de explozie (nu este capabil de oxidare) şi se poate amesteca cu alte materiale. Există dovezi care arată că ajută la formarea substanţelor chimice - myeloperoxidare prin care organismul produce acid cloric pentru sistemul imunitar, distrugând în continuare agenţii patogeni, celulele criminale şi alte materiale. Dioxidul de clor este singura substanţă chimică cunoscută care dispune de această capacitate şi care se poate comporta astfel în organism fără a avea efecte secundare. La întreprinderile de canale şi ape, în fabricile de hârtie la împachetarea celulozei se foloseşte dioxid de clor în loc de clorit de sodiu.


P.S. MMS nu este toxic pentru organismul uman, in doza indicata. Eu insami l-am testat, il testez si in prezent, pentru o cura de detoxifiere, fara niciun fel de efecte secundare, ba din contra, am simtit numai efecte benefice asupra fizicului in general, dar si asupra psihicului.

Sfatuiesc pe ORICINE (om sanatos, dar mai ales bolnav - de ORICE boala) sa incerce acest preparat miraculos. Asadar, cu toata increderea, apelati la acest produs, este testat pe propria persoana, nu pot sa spun decat ca ma simt mai ALIVE decat am fost vreodata in viata mea.

MMS se poate utiliza atat oral, dar se poate utiliza si in cadrul bailor (acesta absorbindu-se, prin piele, chiar mult mai bine in organism).

Anumite efecte secundare pot aparea la ingerarea unei doze mult prea mari, de aceea va indemn totusi sa va documentati inainte asupra modului de administrare, cel mai indicat este a se citi cartea lui Jim V. Humble, acolo este prezentarea completa si modul de actiune a acestui produs.

Informatiile pe care le-am prezentat mai sus se regasesc si in cartea lui Jim V. Humble (o puteti cauta si pe Scribd), dar si pe pagina de internet unde este prezentat acest produs miraculos.

Multa sanatate tuturor!
6 comentarii
0
04-08-2012, ora 20:54
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
dragi administratori, eu nu inteleg cum puteti tolera asemenea prostii super periculoase pe site?
inainte sa creada cineva vreun cuvant din prostia de mai sus cititi o parere oficiala despre aceasta substanta:
http://www.fda.gov/NewsEvents/Newsroom/PressAnnouncements/ucm220747.htm
incercati-l numai daca vreti sa muriti
0
04-08-2012, ora 23:06
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
iar ai aparut cu prostiile tale???
0
05-08-2012, ora 14:43
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
Dragi administratori ai forumului si draga domnule adamantium, eu nu mi-as fi permis sa recomand acest produs inainte de a ma fi documentat despre el, ba mai mult decat atat, chiar l-am utilizat (administrez si in prezent) si am constatat deja efecte benefice uluitoare asupra organismului meu.

Daca dvs. faceti parte din categoria scepticilor, asta sa fie numai treaba dvs; credeti ceea ce doriti, dar nu mai incercati sa discreditati ceea ce am sustinut mai sus pentru ca este total eronat ceea ce spuneti, habar nu aveti despre ce vorbiti. Ati gasit o informatie contrara pe net (culmea! cine s-a gasit sa vorbeasca, tocmai FDA) si ati postat-o repede fara sa verificati, nu aveti nici dvs., si mai ales FDA, nicio dovada a ceea ce afirmati. Lasati-ma cu ceea ce recomanda FDA, doar stim cu totii (sau poate nu chiar toti) ce interese are FDA. Mai interesati-va!

Eu, spre deosebire de dvs., care balmajiti inutil, am incercat produsul, asa incat, din punct de vedere al informatiilor, argumentelor aduse, dar si al credibilitatii, nu cred ca ne putem compara in aceasta situatie.

Daca dvs. ati avea dreptate in ceea ce ati spus mai sus, ar insemna ca eu sa fiu moarta deja de 2 saptamani, si nu numai eu, asadar...
Mama mea, de asemenea, il utilizeaza doar de cateva zile si simte ameliorari, in urma unor dureri articulare in zona genunchilor, provocate probabil de o gonartroza.

Eu zic ca pe viitor sa va tineti parerile sceptice doar pt. dvs. si sa va informati mai temeinic cu alta ocazie.
Exista si oameni inteligenti pe forum care pot intelege cum actioneaza acest produs. Nu provoaca decesul, asta e culmea! Nu mai induceti lumea in eroare!

Chiar si in cazul ingerarii unei cantitati destul de mari de MMS, actiunea sa poate fi imediat inlaturata numai cu un simplu comprimat de vit. C. Si acum va intreb: cat de periculos poate sa fie acest produs?





D-na vasi-viorica, dvs. ati "vorbit" tocmai cand ati avut perfecta ocazie sa taceti, dar ce sa faceti si dvs., daca altceva mai interesant nu ati gasit...

Nu consider necesar sa va ofer dvs. explicatii, nu v-a recomandat nimeni dvs. sa incercati acest produs, asadar va rog sa va vedeti de treburi in continuare si sa nu va mai bagati inutil in discutii, si mai ales peste comentariile mele, va rog foarte mult!

Aici chiar nu aveti nimic de spus si nici explicatii de cerut. Pentru oamenii neincrezatori nu exista explicatii.

Duminica placuta in continuare!
0
05-08-2012, ora 15:01
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
Am uitat sa precizez un lucru destul de important, sau cel putin interesant de stiut: pe tot parcursul utilizarii MMS-ului nu veti mai putea contacta nicio boala noua.
0
05-08-2012, ora 18:01
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Esti putin cam obraznica, asa ca te rog fara comentarii la ceea ce trebuie sa fac...cum sa vindeci SIDA si CANCERUL ????asa ca stai calma
0
05-08-2012, ora 19:59
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
draga Ilincuta C.
Dvs habar nu aveti nici despre substanta respectiva (care este o substanta chimica care se foloseste ca dezinfectant si albitor si a fost incercat folosirea lui in medicina cu efecte catastrofale) nici despre fiziologia si aparitia unor boli ca SIDA sau diferite cancere. infectarea cu virurul HIV nu poate fi stopat cu nici o substanta chimica pentru ca este un virus, ea poate fi stopat eventual cu un vaccin care sa stimuleze organismul contra acestui virus. cancerele au o fiziologie mult mai complexa decat credeti Dvs.
aceasta substanta este atat de agresiva ca ucide majoritatea bacteriilor si virusurilor, de acea este folosit ca dezinfectant insa nu in interiorul organismului.
stiti si gazul Cyclon B a omorat toate daunatoarele, insa si bietii oameni pe care a fost incercat
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.