Miere de Manuka - antibiotic natural?

28-01-2010
voicutatiana
Nu este medic/terapeut
voicutatiana
Buna ziua as dori sa intreb daca a folosit cineva aceasta miere de albine ? Am un baietel de 11 luni care la exudatul farigian i sa depistat stafilococ auriu si vrem sa scapam de el cu aceasta miere de albine decit sa-i dau antibiotic pastile.Am citit ca aceata miere e foarte buna si te vindeca de toate bacterile care se afla in gura de orice fel de stafilococ si de candida mai nou asa o fi?Va rog un raspuns daca a folosit cineva si ce rezultate a dat. Va multumesc ca mi-ati citit mesajul.
11 comentarii
0
29-01-2010, ora 12:52
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă,

Mierea Manuka este extraordinară pentru eradicarea infecţiilor bacteriene, o puteţi folosi cu multă încredere. Posedă cele mai puternice proprietăţi antibacteriene din lume (cele mai puternice pentru o miere)...preţul este pe măsura acestor proprietăţi, dar şi-l merită pe deplin.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
29-01-2010, ora 18:06
voicutatiana
Nu este medic/terapeut
voicutatiana
multumesc pentru raspuns MR. NICK
0
30-01-2010, ora 13:52
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu multă plăcere!
0
20-05-2010, ora 22:00
erlazar
Nu este medic/terapeut
erlazar
Stimata doamna, mierea de Manuka NU SE DA COPIILOR SUB 18 LUNI!!!! este ceea ce spun toti specialistii de pe site-urile care cuprind informatii despre mierea de Manuka.
am citit multe si -* se pare ca vinde mierea de Manuka in Romania

cred ca cel mai bine este sa consultati un medic sau sa cititi mai multe pe internet - sunt site-uri de limba engleza (mai ales din Noua Zeelanda, dar si din USA si Europa) unde puteti gasi informatii despre cum se foloseste mierea de Manuka

Sanatate!


(*modificat de administrator)
0
21-05-2010, ora 18:38
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos s-a înălţat!

Erlazar, într-adevăr, aveţi mare dreptate. În momentul în care am postat răspunsul pentru d-na Tatiana, adică la finalul lunii ianuarie, site-urile autorizate au omis să posteze şi informaţia conform căreia există interdicţia menţionată de dvs. Interdicţia a fost inclusă în conţinutul site-ului principal - a fost specificată în scris - după câteva săptămâni.
Sper că administrarea prematură nu a produs probleme. Doamne ajută!


Îmi cer iertare pentru eroare :(
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
0
21-05-2010, ora 23:45
voicutatiana
Nu este medic/terapeut
voicutatiana
va multumesc foarte mult de informatii uite ca mai sunt si oameni cu suflet si eu care credeam ca au disparut de mult.Spre norocul meu e ca am pe cineva in Canada si mia cumparat de acolo si astept sa primesc coletul si inca nu am apucat sa-i dau baietelului.Acum nustiu daca va tine in frigider pina cand va face 18 luni.el acum are 1, 3 luni.Cu siguranta cand va face 18 luni am sa incep sa-i dau ca mam saturat de frecventele raceli in gat ale baiatului.VA MULTUMESC DIN SUFLET SI DACA MAI CUNOASTETI REMEDII DE ORICE FEL VA VOI CITI MESAJELE CU MULTA PLACERE.
0
23-05-2010, ora 12:53
erlazar
Nu este medic/terapeut
erlazar
doamna Tatiana,
cu siguranta ca mierea va tine - cea pe care am cumparat-o eu acum 2 saptamani are termen de valabilitate pana in 2014. ce voiam sa va mai spun este ca parerile sunt impartite cu privire la varsta de la care se poate da miere copilului - unii specialisti vorbesc despre 18 luni, altii despre 2 ani. pe de alta parte, am vazut ca medicii naturopati recomanda chiar si la copii atat de mici ca al Dvs. remedii naturiste pentru cresterea imunitatii - tinctura de echinaceea (1-2 picaturi) in ceai.
sanatate!
0
23-05-2010, ora 17:57
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă,

Din câte ştiu eu, copiii sub un an au condiţii speciale de administrare, dar aceste condiţii sunt valabile numai pentru tipurile de miere care nu sunt certificate ca fiind recoltate în perfectă stare igienică.
Copiii sub un an de zile, cel puţin majoritatea dintre ei, beneficiază de puţine mecanisme antibacteriene, pentru că sistemul lor imunitar este în formare. Conţinutul mare de apă şi de proteine, cantităţile mici de oxigen, pH-ul ridicat etc., sunt doar unii dintre parametrii care pot favoriza dezvoltarea unor bacterii periculoase în intestinele lor. De pildă, Clostridium botulinum, bacteria care produce botulismul, poate fi prezentă într-o stare latentă - într-o stare în care "dormitează" - în mierea necertificată (repet, doar dacă mirea nu a fost recoltată în condiţii igienice perfecte).
Totuşi, dacă mierea este recoltată perfect igienic, şi este bine verificată în laboratoare autorizate spre a nu avea încărcătură bacteriană periculoasă, poate fi administrată copiilor sub un an, mai ales dacă aceşti copii au boli recurente care se pot trata cu miere.



Toate cele bune!
Dumnezeu să vă binecuvânteze :)
0
23-05-2010, ora 22:02
voicutatiana
Nu este medic/terapeut
voicutatiana
multumesc inca o data de raspunsuri, sunteti niste domni apropo de echinaceea am folosit sirop vreme indelungata dar tot degeaba cand e sa raceasca raceste asta e.Ma ingrijorez de pe acum ca in luna septembrie va intra la cresa si stiti cum e cand sunt mai multi copii la un loc.Oricum va mai astept cu pareri si sfaturi de orice fel D-ZEU sa va binecuvinteze.
0
16-07-2010, ora 23:11
m_maria
Nu este medic/terapeut
m_maria
Buna ziua,
Am o batrana bolnava de alzheimer ce sufera de escare (niste bube destul de urate in zona feselor).
Daca puteti sa imi recomandati un tratament eficient. Am mai incercat cateva tratamente si nu au avut efect.
Astept un raspuns urgent !
0
16-07-2010, ora 23:34
voicutatiana
Nu este medic/terapeut
voicutatiana
Stimata doamna eu personal am avut o eczema foarte urata pe picior si am tratat-o cu succes cu alifia MIBAZON, se gaseste la farmacia veterinara, mie una mi-a facut foarte bine acum nustiu ce sa va spun ramine la latitudinea d-tra daca sa o incercati sau nu.Eu personal de cate ori am vreo problema cu bubite cu taieturi le vindec cu succes cu aceasta alifie,.bineinteles ca tratamentul trebuie tinut sa dea rezultate, va doresc numai bine si d-zeu sa o ajute pe batrina
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mierea de albine - tipuri, beneficii, recomandări
  • E ok să pui miere de albine în băuturile fierbinți?
  • Mierea îmbunătățește sănătatea cardiacă și metabolică
  • Remediul antic Oxymel (oțet cu miere de albine) în tratamentul modern al rănilor
  •