METATARSUS VARUS CONGENITAL BILATERAL

11-09-2008
loredana.neacsu
Nu este medic/terapeut
loredana.neacsu
Buna ziua,

Am un baietel in varsta de 1 an si 8 luni si a fost diagnosticat cu METATARSUS VARUS CONGENITAL BILATERAL (are varfurile piceoarelor inclinate spre interior).

De 5 luni poarte ghetute speciale, in timpul somnului orteze si mergem la masaj, gimnastica, aparate, cu toate acestea lucrurile merg din ce in ce mai rau (mersul copilului este din ce in ce mai "impleticit").

Mentionez ca in momentul in care i s-a pus diagnosticul (de catre un dr. renumit din Pitesti ) nu i-s-a facut o radiografie ca sa se poata face o comparatie in timp (si eventual sa i se puna corect diagnosticul), iar eu cred ca starea copilului este din ce in ce mai grava.

Va rog sa-mi dati un sfat CE SA FAC ? LA CE DOCTOR SA MERG? MAI STITI CAZURI ASEMANATOARE - CUM S-AU REZOLVAT ??

ASTEPT CU NERABDARE RASPUNS

Va multumesc Lori
1 comentarii
0
09-02-2009, ora 13:55
papagavriil
Nu este medic/terapeut
papagavriil
Buna
Nu stiu daca dvs mai vizitati aceasta pagina de net, dar as vrea sa va sugerez sa vizitati pe Dl Prof Dr Dinu Antonescu de la Spitalul Clinic de Ortopedie Foisor. Eu insumi m-am nascut cu aceasta malformatie, cautati sa rezolvati aceasta situatie inca decand e copilul mic altfel va avea de suferit o buna perioada din viata lui. deja am 22 de operatii la varsta pe care o am acum 30 de ani am Osteoartrita la ambele picioare. Nu vreau sa va sperii dar rezolvti problema cau profesori buni altfel copilul va suferi mult.
Cu stima si respect Adrian
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul