Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

MEDIC ENDOCRINOLOG

05-06-2007, ora 08:06
Buna ziua,
Va rog sa-mi comunicati numele unui medic endocrinolog competent.
35 comentarii 12 INAINTE ›
14-06-2007, ora 00:00
Autor: drmarkuss1 | Dr. Dr Markus Sorin - Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Vad ca ati postat de 3 ori acelasi mesaj, care in opinia mea este malitios...toti medicii endocrinologi fiind competenti, dar pe de alta parte nici nu mentionati zona de unde scrieti, ca sa stie omul unde sa va indrume.
20-06-2007, ora 00:00
VA SCRIU DIN BUCURESTI.
NU AM INTENTIONAT DELOC SA JIGNESC PE CINEVA, ASTA CU ATAT MAI MULT IN CAZUL IN CARE CHIAR DVS. SUNTETI MEDIC.
PROBLEMA DE SANATATE CU CARE MA CONFRUNT DE 6 ANI IMI DA INSA, SERIOASE "BATAI DE CAP", DORINTA MEA FIIND SA POT BENEFICIA DE UN TRATAMENT CARE SA INLATURE DEZECHILIBRUL HORMONAL DIN ORGANISMUL MEU; CULMEA ESTE CA ANALIZA TSH FACUTA ACUM CATEVA ZILE NU A RELEVAT NIMIC ANORMAL.
20-06-2007, ora 00:00
VA SCRIU DIN BUCURESTI.
NU AM INTENTIONAT DELOC SA JIGNESC PE CINEVA, ASTA CU ATAT MAI MULT IN CAZUL IN CARE CHIAR DVS. SUNTETI MEDIC.
PROBLEMA DE SANATATE CU CARE MA CONFRUNT DE 6 ANI IMI DA INSA, SERIOASE "BATAI DE CAP", DORINTA MEA FIIND SA POT BENEFICIA DE UN TRATAMENT CARE SA INLATURE DEZECHILIBRUL HORMONAL DIN ORGANISMUL MEU; CULMEA ESTE CA ANALIZA TSH FACUTA ACUM CATEVA ZILE NU A RELEVAT NIMIC ANORMAL.
20-06-2007, ora 00:00
VA SCRIU DIN BUCURESTI.
NU AM INTENTIONAT DELOC SA JIGNESC PE CINEVA, ASTA CU ATAT MAI MULT IN CAZUL IN CARE CHIAR DVS. SUNTETI MEDIC.
PROBLEMA DE SANATATE CU CARE MA CONFRUNT DE 6 ANI IMI DA INSA, SERIOASE "BATAI DE CAP", DORINTA MEA FIIND SA POT BENEFICIA DE UN TRATAMENT CARE SA INLATURE DEZECHILIBRUL HORMONAL DIN ORGANISMUL MEU; CULMEA ESTE CA ANALIZA TSH FACUTA ACUM CATEVA ZILE NU A RELEVAT NIMIC ANORMAL.
20-06-2007, ora 00:00
VA SCRIU DIN BUCURESTI.
NU AM INTENTIONAT DELOC SA JIGNESC PE CINEVA, ASTA CU ATAT MAI MULT IN CAZUL IN CARE CHIAR DVS. SUNTETI MEDIC.
PROBLEMA DE SANATATE CU CARE MA CONFRUNT DE 6 ANI IMI DA INSA, SERIOASE "BATAI DE CAP", DORINTA MEA FIIND SA POT BENEFICIA DE UN TRATAMENT CARE SA INLATURE DEZECHILIBRUL HORMONAL DIN ORGANISMUL MEU; CULMEA ESTE CA ANALIZA TSH FACUTA ACUM CATEVA ZILE NU A RELEVAT NIMIC ANORMAL.
20-06-2007, ora 00:00
POSTAREA MESAJULUI MEU DE MAI MULTE ORI ESTE O GRESEALA CARE IMI APARTINE
22-11-2007, ora 00:00
Autor: coty
Eu am gasit un doctor foarte bun la spitalul militar din Bucuresti pe nume Diaconu Nicolae ti-l recomand cu incredere este un om de nota 20 Coty
27-12-2007, ora 00:00
Autor: brianna
foarte multe din problemele tiroidiene,in care analizele specifice glandei sunt bune,decurg ca urmare a stressului sau atacului de panica.ar trebui o discutie mai ampla cu medicul la care apelati.
27-12-2007, ora 00:00
Autor: drmarkuss1 | Dr. Dr Markus Sorin - Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Din mesajele Dvs nu rezulta care anume ar fi anomalia hormonala, de vreme ce TSH este normal. Ce alte analize endocrinologice ati facut si care din ele au iesit anormale? Nu sunt din Bucuresti si nu va pot recomanda pe cineva anume.
27-12-2007, ora 00:00
Autor: drmarkuss1 | Dr. Dr Markus Sorin - Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Totusi, din intilnirile si congresele medicale, am avut onoarea sa il intilnesc pe Dl Prof Coculescu si mi-a facut o impresie deosebita, vi-l recomand!
08-04-2008, ora 00:00
Autor: maria25
Buna ziua

Sunt din jud Teleorman.M-ar interesa comentarii despre doamna Dr Museteanu de la Institutul Parhon.

Va multumesc.Astept raspuns
31-07-2008, ora 00:00
Autor: antonia06
Buna ziua

Sunt din Bucuresti si mi-a fost si mie recomandat Dr. Alexandru Damian endocrinolog.In prezent este la Policlinica cu plata Batistei.Am fost la el si m-a diagnosticat cu Gusa endemica difuza -Hipertiroidie spasmofilica.Doar m-a consultat si m-a intrebat ce simptome am fara sa fac analize. Mi-a dat urm tratament :
Novotyral100 jumatate comprimat L MVD
Propranolol 10 mg 1 comprimat /zi
Iodura de potasiu 15 picaturi pe zi
Calciu cu vitamina D
intrebarea mea este daca a mai fost cineva la acest medic si ce parere si rezultate are.
Va multumesc si astept raspuns
07-04-2009, ora 20:07
Autor: Baia Mare
Buna ziua va scriu din baia mare am 14 ani si am penisul foarte mic mi sa recomandat un medic endocrinolog imi spuneti am bilet de trimitere la ce sa ma astept analize prin ce metode afla dc mam ingrasat pt ca mam si ingrasat eu zic din cauza mancari neadecvate si dc am asa mic penisul vreo sugestie va rog???
13-05-2009, ora 21:40
Autor: ghi41
Buna! Am 41 de ani, sunt din judetul Alba, am probleme cu tiroida de 15 ani, am luat tratament de L-Thiroxin de 50 mg, in 2008 (iulie) mi-am facut analizele si am avut testosteronul marit (2.97 nmol/L), iar valorile de referinta sunt cuprinse intre 0.22 - 0.9 . ecografia tiroideana mi-a iesit buna. Am luat un Spironolactona de 50 mg 3 luni, pa langa L-Thiroxin, iar acum mi-am repetat analizele si am urmatoarele valori:
TSH 1.1 (admis 0.3-5)
FT4 1.3 (admis 0.8-2)
TESTOSTERON 2.8 (admis 0.2 - 1.2)
Starea mea generala nu este prea buna. am si o cardiopatie ischemica.
Am inteles ca testosteronu favorizeaza cresterea firelor de par pe fata (barbie) ceea ce ma deranjeaza. Ce mi-ati recomanda dvs?
Multumesc!
18-05-2009, ora 15:13
Autor: maduti
buna ziua!am 18 ani si acum cateva saptamani mi-am facut niste analize si o ecografie generala si mi s-a spus ca am ficatul marit cu dimensiunile: L.S=62 mm,L.D.H.=138 mm,ambii lobi hepatici cu ecostructura relativ omogena,hiperecogena difuz,moderata atenuare posterioara(steatoza?),iar TGO=16.16,TGP=17.30,colesterol seric total=134.33,trigliceride serice=75.96,HDL=58.64,LDL=60.5 .As dori sa stiu daca intr-adevar am ficatul marit,de ce si ce pot face? va multumesc!
20-05-2009, ora 15:49
buna ziua ..am facut aceste analize pt ca la o eco generala mi s-a spus ca am probleme cu tiroida si mi s-a recomandat sa fac aceste analize..TSH,FT4,ANTI-TPO.CARE AU IESIT ASA..
TSH 1.31
FT4 1.7
ANTI-TPO <10
Pana ajung la endocrinolog la sfarsitul lunii Mai va rog sa imi spuneti daca analizele sunt bune..
20-05-2009, ora 20:49
imi raspunde cineva va rog...
27-01-2010, ora 20:04
Autor: just dream
buna ziua am si eu o intrebare am 19 ani si 1.50 as vrea sa stiu daca mai am vreo sansa sa cresc in inaltime sau daca vreo vizita la endocrinolog ma va ajuta cu ceva multumesc mult
11-02-2010, ora 13:53
Buna! Iti recomand Dr. Pavel Jalba, clinica Promed System Bucuresti!
22-02-2010, ora 23:17
Autor: elisabetha
Buna!eu am fost operata in 1991 de dr.Damian la Institutul Parhon, dupa care am fost indelung ,,urmarita,, de medicul enocrinolog din orasul meu natal Bacau - d-na dr.Costachel iar acum stau in Slatina si maine ma voi duce in Craiova la dr.Lachiardopol pt.consult si ecograf deoarece analizele sunt destul de urate.intrebarea mea este daca am fost operata de tiroida basedow subtotala(la varsta de 14 ani) exista nesansa pt.mine de a face din nou tiroida sa ,,explodeze,, specific ca in urma unui ecograf se vede pe partea dreapta o umflatura destul de mare.as fi vrut sincer sa pot ajunge din nou la Parhon dar e mai greu deoarece nu stiu ce inseamna ca si cheltuieli.daca ma poate sfatui cineva,va rog.multumesc si multa sanatate tuturor
22-02-2010, ora 23:47
Autor: mlucia
buna.eu am fost diagnosticata cu hipertiroidism acum 3 ani.am facut tratament cu eutirox 125 si inderal pt tahicardie pana acum
dar ultimile analize nu au iesit prea bine...tridotironina libera 3,5 tiroxina libera 1,6 iar hormonul tireostimulante 0.12.ceea ce nu inteleg este ca la hipertiroidism,ar trebui sa slabesti,in schimb eu m-am ingrasat...aproape 20 kg si de care nu mai pot scapa.imi pote spune cineva ce trebuie sa fac pt a slabi?mentionez ca tin diete si sunt atenta la tot ce mananc,fac sport...merg in fiecare zi 4 km pe jossi daca o sa ma vindec vreodata de aceasta boala....ca nu mai suport in fiecare zi pastile....
01-07-2010, ora 09:00
Autor: Maria96
Am 14 ani iar in urma unei diete personalizate drastice imi intarzie ciclul menstrual de aproximativ 2 luni. Eu cred ca aceasta este cauza ( alimentatia) deoarece nu mi-a intarziat niciodata mai mult de 2-3 zile.
Ce sa fac sa imi vina?
01-07-2010, ora 09:12
Autor: Maria96
Va rog sa ma ajutati! Multumesc frumos!
07-07-2010, ora 12:52
Autor: ali75
Am 35 de ani si de 2 ani jumatate nu raman insarcinata am facut tot felul de analize ginecologice pana am ajuns si la endocrinolog am facut analizele urmatoare
prolactina valoare 6,117ng/ml
estradiol 53,404pg/ml
progesteron 0,535ng/ml
T3 1,096
T4 9,199
T.S.H 0,840
ECOGRAFIE
L.D DIMENSIUNE NORMALA
STRUCTURA NORMALA
CHIST 2,3mm

L.S DIMENSIUNE NORMALA
STRUCTURA NORMALA
CHIST 6,7mm si 7,8mm
ISTM NORMALE
DG GUSA NODULO CHISTICA
AM SI EU O INTREBARE . ACEASTA ESTE CAUZA DE NU POT RAMANE INSARCINATA? CE TREBUI SA FAC ?
10-08-2010, ora 17:09
Autor: ali75
va rog frumos sa-mi raspundeti si mie . multumesc
05-08-2011, ora 03:05
Autor: di04
buna.sunt noua pe aici.as dori daca se poate sa vorbesc cu un medic endocrinolog pentru a ma lamuri cu cateva probleme.va multumesc anticipat
09-08-2011, ora 11:03
buna ziua ! va rog frumos sa-mi explicati ce inseamna glanda hipofiza discret balonizata. Acum 4 ani mi s-a facut un RMN in urma caruia acesta este rezultatul, cu recomandarea unui control endocrinologic, spre rusinea mea nu am mai mers la acest control. Am din ce in ce mai des dureri de cap si parca m-ar strange ceva de gat. Am 30 de ani si sunt din cluj. Va multumesc !
17-08-2011, ora 19:14
Autor: simmie
buna seara, a auzit cineva despre dr. Marina Ciobanica medic endocrinolog? as dori sa am mai multe informatii despre dumneaei, cat de profesionista este. doamna doctor este din iasi. multumesc
08-09-2011, ora 17:41
Autor: gutescu
va rog am un baiat 5 ani 100 cm si 15 kg tsh 8.85 igf 40.8 cit de grava este situatia
30-03-2012, ora 11:54
Buna ziua.Am si eu o problema si endocrinologia a ramas singura sansa cred.Am 30 ani, 1.60 m si 42 kg.Pana la varsta de 17 ani am fost normala dpdv al greutatii, dar dupa aceasta varsta am inceput sa slabesc de imi este si rusine sa ies din casa.In anul 2010 am nascut un copil perfect sanatos, am luat 13 kg in sarcina, dar la 2 saptamani dupa nastere m-am usact la loc.TSH_ul il am in limite normale, la echografia de glanda se vede totul normal, dar poate am alta afectiune, nu neaparat tiroida.Ma puteti ajuta cu sfaturi la ce dr sa merg, in Bucuresti, sau ce alte analize sa fac?
Adaugă un comentariu / răspuns
35 comentarii 12 INAINTE ›


Medical Black Friday Medical Black Friday