ROmedic - Forum medical | Forum medicina | Intrebari medicale, raspunsuri medicale, discutii medicale
Regulament forum ROmedic | Prezentare ROmedic | Colaboratori | Promovare pe site | Linkuri utile | Contact
Prima pagina Boli & Afectiuni Semne & Simptome Ghid de sanatate Dieta Forum medical Medicamente Dictionar medical Stiri medicale Index medical
Forum medicina | Forum sanatate

Lista categorii » Boli » Boli endocrine

MEDIC ENDOCRINOLOG

Autor: ANDRADA LANG Data: 05-06-2007
BUNA ZIUA,
VA ROG SA-MI COMUNICATI NUMELE UNUI MEDIC ENDOCRINOLOG COMPETENT.

Comentarii / raspunsuri: 25 |

Autor: drmarkuss1 | Dr. Dr Markus Sorin - Medicina interna , Sighetu-Marmatiei Data: 14-06-2007 , ora 00:00

Centrului de Diagnostic Santa Vita
Vad ca ati postat de 3 ori acelasi mesaj, care in opinia mea este malitios...toti medicii endocrinologi fiind competenti, dar pe de alta parte nici nu mentionati zona de unde scrieti, ca sa stie omul unde sa va indrume.

Autor: ANDRADA LANG Data: 20-06-2007, ora 00:00 |  Raporteaza continut inadecvat
VA SCRIU DIN BUCURESTI.
NU AM INTENTIONAT DELOC SA JIGNESC PE CINEVA, ASTA CU ATAT MAI MULT IN CAZUL IN CARE CHIAR DVS. SUNTETI MEDIC.
PROBLEMA DE SANATATE CU CARE MA CONFRUNT DE 6 ANI IMI DA INSA, SERIOASE "BATAI DE CAP", DORINTA MEA FIIND SA POT BENEFICIA DE UN TRATAMENT CARE SA INLATURE DEZECHILIBRUL HORMONAL DIN ORGANISMUL MEU; CULMEA ESTE CA ANALIZA TSH FACUTA ACUM CATEVA ZILE NU A RELEVAT NIMIC ANORMAL.

Autor: ANDRADA LANG Data: 20-06-2007, ora 00:00 |  Raporteaza continut inadecvat
VA SCRIU DIN BUCURESTI.
NU AM INTENTIONAT DELOC SA JIGNESC PE CINEVA, ASTA CU ATAT MAI MULT IN CAZUL IN CARE CHIAR DVS. SUNTETI MEDIC.
PROBLEMA DE SANATATE CU CARE MA CONFRUNT DE 6 ANI IMI DA INSA, SERIOASE "BATAI DE CAP", DORINTA MEA FIIND SA POT BENEFICIA DE UN TRATAMENT CARE SA INLATURE DEZECHILIBRUL HORMONAL DIN ORGANISMUL MEU; CULMEA ESTE CA ANALIZA TSH FACUTA ACUM CATEVA ZILE NU A RELEVAT NIMIC ANORMAL.

VA SCRIU DIN BUCURESTI.

VA SCRIU DIN BUCURESTI.

POSTAREA MESAJULUI MEU DE MAI MULTE ORI ESTE O GRESEALA CARE IMI APARTINE

Autor: coty Data: 22-11-2007, ora 00:00 |  Raporteaza continut inadecvat
Eu am gasit un doctor foarte bun la spitalul militar din Bucuresti pe nume Diaconu Nicolae ti-l recomand cu incredere este un om de nota 20 Coty

Autor: brianna Data: 27-12-2007, ora 00:00 |  Raporteaza continut inadecvat
foarte multe din problemele tiroidiene,in care analizele specifice glandei sunt bune,decurg ca urmare a stressului sau atacului de panica.ar trebui o discutie mai ampla cu medicul la care apelati.

Autor: drmarkuss1 | Dr. Dr Markus Sorin - Medicina interna , Sighetu-Marmatiei Data: 27-12-2007 , ora 00:00

Din mesajele Dvs nu rezulta care anume ar fi anomalia hormonala, de vreme ce TSH este normal. Ce alte analize endocrinologice ati facut si care din ele au iesit anormale? Nu sunt din Bucuresti si nu va pot recomanda pe cineva anume.

Autor: drmarkuss1 | Dr. Dr Markus Sorin - Medicina interna , Sighetu-Marmatiei Data: 27-12-2007 , ora 00:00

Totusi, din intilnirile si congresele medicale, am avut onoarea sa il intilnesc pe Dl Prof Coculescu si mi-a facut o impresie deosebita, vi-l recomand!

Autor: maria25 Data: 08-04-2008, ora 00:00 |  Raporteaza continut inadecvat
Buna ziua

Sunt din jud Teleorman.M-ar interesa comentarii despre doamna Dr Museteanu de la Institutul Parhon.

Va multumesc.Astept raspuns

Autor: antonia06 Data: 31-07-2008, ora 00:00 |  Raporteaza continut inadecvat
Buna ziua

Sunt din Bucuresti si mi-a fost si mie recomandat Dr. Alexandru Damian endocrinolog.In prezent este la Policlinica cu plata Batistei.Am fost la el si m-a diagnosticat cu Gusa endemica difuza -Hipertiroidie spasmofilica.Doar m-a consultat si m-a intrebat ce simptome am fara sa fac analize. Mi-a dat urm tratament :
Novotyral100 jumatate comprimat L MVD
Propranolol 10 mg 1 comprimat /zi
Iodura de potasiu 15 picaturi pe zi
Calciu cu vitamina D
intrebarea mea este daca a mai fost cineva la acest medic si ce parere si rezultate are.
Va multumesc si astept raspuns

Autor: Baia Mare Data: 07-04-2009, ora 20:07 |  Raporteaza continut inadecvat
Buna ziua va scriu din baia mare am 14 ani si am penisul foarte mic mi sa recomandat un medic endocrinolog imi spuneti am bilet de trimitere la ce sa ma astept analize prin ce metode afla dc mam ingrasat pt ca mam si ingrasat eu zic din cauza mancari neadecvate si dc am asa mic penisul vreo sugestie va rog???

Autor: ghi41 Data: 13-05-2009, ora 21:40 |  Raporteaza continut inadecvat
Buna! Am 41 de ani, sunt din judetul Alba, am probleme cu tiroida de 15 ani, am luat tratament de L-Thiroxin de 50 mg, in 2008 (iulie) mi-am facut analizele si am avut testosteronul marit (2.97 nmol/L), iar valorile de referinta sunt cuprinse intre 0.22 - 0.9 . ecografia tiroideana mi-a iesit buna. Am luat un Spironolactona de 50 mg 3 luni, pa langa L-Thiroxin, iar acum mi-am repetat analizele si am urmatoarele valori:
TSH 1.1 (admis 0.3-5)
FT4 1.3 (admis 0.8-2)
TESTOSTERON 2.8 (admis 0.2 - 1.2)
Starea mea generala nu este prea buna. am si o cardiopatie ischemica.
Am inteles ca testosteronu favorizeaza cresterea firelor de par pe fata (barbie) ceea ce ma deranjeaza. Ce mi-ati recomanda dvs?
Multumesc!

Autor: maduti Data: 18-05-2009, ora 15:13 |  Raporteaza continut inadecvat
buna ziua!am 18 ani si acum cateva saptamani mi-am facut niste analize si o ecografie generala si mi s-a spus ca am ficatul marit cu dimensiunile: L.S=62 mm,L.D.H.=138 mm,ambii lobi hepatici cu ecostructura relativ omogena,hiperecogena difuz,moderata atenuare posterioara(steatoza?),iar TGO=16.16,TGP=17.30,colesterol seric total=134.33,trigliceride serice=75.96,HDL=58.64,LDL=60.5 .As dori sa stiu daca intr-adevar am ficatul marit,de ce si ce pot face? va multumesc!

Autor: pek177 Data: 20-05-2009, ora 15:49 |  Raporteaza continut inadecvat
buna ziua ..am facut aceste analize pt ca la o eco generala mi s-a spus ca am probleme cu tiroida si mi s-a recomandat sa fac aceste analize..TSH,FT4,ANTI-TPO.CARE AU IESIT ASA..
TSH 1.31
FT4 1.7
ANTI-TPO <10
Pana ajung la endocrinolog la sfarsitul lunii Mai va rog sa imi spuneti daca analizele sunt bune..

Autor: pek177 Data: 20-05-2009, ora 20:49 |  Raporteaza continut inadecvat
imi raspunde cineva va rog...

Autor: just dream Data: 27-01-2010, ora 20:04 |  Raporteaza continut inadecvat
buna ziua am si eu o intrebare am 19 ani si 1.50 as vrea sa stiu daca mai am vreo sansa sa cresc in inaltime sau daca vreo vizita la endocrinolog ma va ajuta cu ceva multumesc mult

Autor: Balaban.elena Data: 11-02-2010, ora 13:53 |  Raporteaza continut inadecvat
Buna! Iti recomand Dr. Pavel Jalba, clinica Promed System Bucuresti!

Autor: elisabetha Data: 22-02-2010, ora 23:17 |  Raporteaza continut inadecvat
Buna!eu am fost operata in 1991 de dr.Damian la Institutul Parhon, dupa care am fost indelung ,,urmarita,, de medicul enocrinolog din orasul meu natal Bacau - d-na dr.Costachel iar acum stau in Slatina si maine ma voi duce in Craiova la dr.Lachiardopol pt.consult si ecograf deoarece analizele sunt destul de urate.intrebarea mea este daca am fost operata de tiroida basedow subtotala(la varsta de 14 ani) exista nesansa pt.mine de a face din nou tiroida sa ,,explodeze,, specific ca in urma unui ecograf se vede pe partea dreapta o umflatura destul de mare.as fi vrut sincer sa pot ajunge din nou la Parhon dar e mai greu deoarece nu stiu ce inseamna ca si cheltuieli.daca ma poate sfatui cineva,va rog.multumesc si multa sanatate tuturor

Autor: mlucia Data: 22-02-2010, ora 23:47 |  Raporteaza continut inadecvat
buna.eu am fost diagnosticata cu hipertiroidism acum 3 ani.am facut tratament cu eutirox 125 si inderal pt tahicardie pana acum
dar ultimile analize nu au iesit prea bine...tridotironina libera 3,5 tiroxina libera 1,6 iar hormonul tireostimulante 0.12.ceea ce nu inteleg este ca la hipertiroidism,ar trebui sa slabesti,in schimb eu m-am ingrasat...aproape 20 kg si de care nu mai pot scapa.imi pote spune cineva ce trebuie sa fac pt a slabi?mentionez ca tin diete si sunt atenta la tot ce mananc,fac sport...merg in fiecare zi 4 km pe jossi daca o sa ma vindec vreodata de aceasta boala....ca nu mai suport in fiecare zi pastile....

Autor: Maria96 Data: 01-07-2010, ora 09:00 |  Raporteaza continut inadecvat
Am 14 ani iar in urma unei diete personalizate drastice imi intarzie ciclul menstrual de aproximativ 2 luni. Eu cred ca aceasta este cauza ( alimentatia) deoarece nu mi-a intarziat niciodata mai mult de 2-3 zile.
Ce sa fac sa imi vina?

Autor: Maria96 Data: 01-07-2010, ora 09:12 |  Raporteaza continut inadecvat
Va rog sa ma ajutati! Multumesc frumos!

Autor: ali75 Data: 07-07-2010, ora 12:52 |  Raporteaza continut inadecvat
Am 35 de ani si de 2 ani jumatate nu raman insarcinata am facut tot felul de analize ginecologice pana am ajuns si la endocrinolog am facut analizele urmatoare
prolactina valoare 6,117ng/ml
estradiol 53,404pg/ml
progesteron 0,535ng/ml
T3 1,096
T4 9,199
T.S.H 0,840
ECOGRAFIE
L.D DIMENSIUNE NORMALA
STRUCTURA NORMALA
CHIST 2,3mm

L.S DIMENSIUNE NORMALA
STRUCTURA NORMALA
CHIST 6,7mm si 7,8mm
ISTM NORMALE
DG GUSA NODULO CHISTICA
AM SI EU O INTREBARE . ACEASTA ESTE CAUZA DE NU POT RAMANE INSARCINATA? CE TREBUI SA FAC ?

Autor: ali75 Data: 10-08-2010, ora 17:09 |  Raporteaza continut inadecvat
va rog frumos sa-mi raspundeti si mie . multumesc

ADAUGA COMENTARIU

Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati
(formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici

Publicitate:

Logare membri:

Utilizator:
Parola:
Am uitat parola!
Prima data? Inregistreaza-te!

Statistici forum:

Utilizatori inscrisi: 82622
Ultimul utilizator: georgeL1
Total mesaje: 177080
Ultimul mesaj: 03-09-2010
61 useri inregistrati;
3476 vizitatori neinregistrati;

Detalii
Decizia de a trece peste momentele dificile iti apartine. Sunt aici pentru a te ajuta sa depasesti suferinta psihica si sa iti regasesti echilibrul.
PSIHOLOGIE - PSIHOTERAPIE
Inapoi Inainte
0727071780
Detalii
Poti alege unul dintre seturile de make-up mineral Get the Look Bellapierre. Platesti mai putin cu 25 RON, ai transport gratuit si primesti in plus 20 RON pentru comanda viitoare!
Economisiti peste 176 RON
GLAMY - COSMETICE MINERALE ONLINE
Inapoi Inainte
Citeste mai multe
Cauta pe ROmedic:
Cauta in articolele de medicina Cauta pe forumul medical ROmedic Cauta termen medical in dictionar Cauta medicament

Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicali
Cauta in articole

Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie.
Forum de medicina si sanatate Cauta pe Forumul ROmedic
Cauta in cele peste 3000 topice de pe forum
Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicaliCauta in Dictionarul medical
Nu intelegi un termen medical? Cauta-l in dictionar.
Medicamente - indicatii, contraindicatii, administrareCauta Medicament
Cauta medicamente dupa denumire sau dupa afectiunea in care sunt indicate.
Dupa denumire: sau
Dupa indicatii: