Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

MASEA CARE SE MISCA - RADACINA INFECTATA - INFLAMATIE- PUROI

16-03-2011, ora 00:03
BUNA ZIUA

STIU CA INDICAT AR FI SA MERG LA UN STOMATOLOG, DAR AM AVUT O EXPERIENTA EXTREM NE NEPLACUTA SI NU MAI AM INCREDERE IN NICI UN MEDIC STOMATOLOC ( AM LUAT HEPATITA C SI NU AM SCAPAT DE EA DECAT DUPA 3 ANI DE REGIM SI TRATAMENTE)

AM O MASEA CARE M A CHINUIT CAM 2 LUNI DE ZILE. DUPA CE A MURT NERVUL, MASEAUA A INCEPUT SA SE MISTE. MOMENTAN NU MAI SIMT NICI O DURERE.DAR A APARUT O PROBLEMA. S A UMFLAT DE O APRTE SI DE ALTA SI S A FORMT O PUNGA DE PUROI. AM LUAT O PERIOADA ANTIBIOTICE SI A DISPARUT INFLAMATIA. DAR DUPA 2 SAPTAMANI MI A APARUT IAR.

SUNT CONSTIENT CA ACEA MASEA TREBUIE SCOASA SI CURATAT LOCUL, DAR VA INTREB.., IN AFARA DE STOMATOLOG, EXISTA UN MEDICAMET SAU ORICE ALTA PROCEDURA CE A SCAPA DE ACEA INFLAMATIE ?

MULTUMESC.
1 comentarii
18-03-2011, ora 00:03
Autor: nico_g | Dr. Nicoleta Grosu - Stomatologie, cluj
"IN AFARA DE STOMATOLOG, EXISTA UN MEDICAMET SAU ORICE ALTA PROCEDURA CE A SCAPA DE ACEA INFLAMATIE ? "

Nu.
Adaugă un comentariu / răspuns


15-07-2013, ora 12:00
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 6000 de cabinete si clinici de stomatologie din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor stomatologice, cititi recomandari, va puteti programa online.
ROmedic a implinit 10 ani ROmedic a implinit 10 ani