M-i sa recomandat o colonoscopie

12-09-2010
radutudor
Nu este medic/terapeut
radutudor
In urma consultatiei la medicul internist, acesta mi-a recomandat un examen colonoscopic, intrucit mama a avut neoplasm de colon ! As dori sa stiu care sunt riscurile acestei investigatii (daca exista), in ce consta pregatirea si daca este dureros ! Eventual, o clinica si un medic specialist pentru aceasta. Multumesc.
2 comentarii
0
12-09-2010, ora 19:35
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Gastroenterologul iti va explica in ce consta pregatirea pt aceasta investigatie care-ti este absolut necesara avind in vedere antecedentele familiare.Dupa cite stiu nu sint riscuri, nu este greu de suportat...eu am facut-o de trei sau patru ori.
Daca poti e bine sa te adresezi d-lui. prof.Gheorghe de la spt. Fundeni, clinica gastroenterologie parca etajul doi sau trei..sau in Iasi, la dr. Sfarti Catalin de la gastro etajul doi.Oriunde ai merge iti trebuie o programare in prealabil.
Pregatirea nu este grea, vei bea 2 l de lichid preparat dintr-un praf numit fortrans seara si 2 l in dimineata investigatiei.Acest lichid ajuta la curatirea intestinului gros.Iti doresc mult succes!
0
25-09-2010, ora 17:59
ratusca
Nu este medic/terapeut
ratusca
Daca aveti probleme este strict necesar sa va faceti investigatia, nu este chiar placut dar macar daca o faceti stiti exact pasi care trebuie sa-i urmati. Si fratele meu a facut colonoscopia si i s-a descoperit colon iritat.Multa sanatate. si nu va speriati pentru a avea grija de sanatatea Dumneavoastra nimic nu este prea greu.Doamne Ajuta si mult curaj.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.