M-am indragostit de o femeie despartita ce are 2 copii

20-07-2014
dordeviata
Nu este medic/terapeut
dordeviata
Va salut pe toti !
Sunt un barbat de 39 de ani, singur de 2 luni, nu am copii.
Recent am cunoscut pe Internet o femeie de 34 de ani ce are 2 copii.
Este femeia ce o caut de multi ani, este ceea ce nu am intalnit niciodata si am tanjit dupa modelul ei comportamental, verbal, fizic etc...

Exista si o distanta intre noi de 300 de km care nu ma deranjeaza, considerand ca din moment ce ne placem reciproc, se poate trece peste acest inconvenient stabilind in cele din urma si mutarea nostra impreuna.

Problema cea mai mare este ca gandindu-am la faptul ca lumea ma va percepe in genul, , Uite-l si pe asta... a luat o femeie cu 2 copii, , ma cam apasa.
Dupa cum este ea de placuta si iubitoare, accept copii si nu m-ar deranja, sunt niste copii cuminti ce ma respecta.

Problema mea cea mare este, , gura lumii, , .
Stiu ca unii ma vor judeca sau vor rade pentru faptul ca la 39 de ani ar trebui sa decid singur asta.

Astept parerile voastre, indiferent care ar fi ele.

Multumesc,
20 comentarii
1
20-07-2014, ora 17:17
iulia magdalena
Nu este medic/terapeut
iulia magdalena
Lasa gura lumii sa vorbesca, fii indiferent, tu nu vei trai cu lumea, vei trai cu o femeie pe care o iubesti, si care are 2 copii care te apreciaza.Lumea nu va fi alaturi de tine nici cind iti va fi bine, nici cind iti va fi rau.Iti spun din propria experienta, sint recasatorita a 3 oara, am 3 copii, si pe sotul meu nu la interesat si nul intereseaza gura lumii.Copiii mei il respecta, fiica mea cea mica inca ii spune TATA, ceilalti 2 copii fiind mai mari ii spun pe nume, cea mica avea 1 an cind ne-am cunoscut noi, si de aceea ii spune TATA.deci fii optimist, lasa oamenii sa te barfeasca :), viata merita traita la mexim linga persoanele iubite.
0
20-07-2014, ora 17:41
dordeviata
Nu este medic/terapeut
dordeviata
Multumesc pentru raspuns Iulia !
Foarte interesanta si povestea ta...
0
20-07-2014, ora 18:50
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
MARIAN crezi ca gura lumii traieste in locul tau? nu, daca iti este rau sau bine pe ea ( gura lumii) o intereseaza, mereu se va gasi ceva cu care sa ti se spuna uitel si pasta.
VITA TA SI A CELOR DE LANGA TINE CONTEAZA MEREU nu ce zice unul si altul chiar daca fac parte din familie nu intotdeauna iti vor binele, eu am facut imprumut pt o ruda si sia facut casa dar na avut macar bunul simt sasi achite ratele mai repede cum am convenit, si uite cum el este bine si eu plin de datorii si fara casa pt ca acum eu nu mai pot face imprumut, dasta iti zic ca TU SI FAMILIA TA ( SOTIE SI COPII) CONTEAZA CEL MAI MULT, restul sunt cunostinte, rude si atat, viata trece foarte repede nu da cu piciorul macar incearca si vezi cum va fi sa ai constiinta impacata ca ai incercat.
0
20-07-2014, ora 18:52
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
SI COPIII stii cum este? chiar daca sunt ai tai pot fii mult mai distanti decat cei pe care ii cresti, de multe ori ai mei ma dispera rau chiar daca eu nam voie sa ma enervez, si ajung la concluzia ca nui intereseaza decat propria nevoie.
0
20-07-2014, ora 20:19
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Din punctul meu de vedere, povestea asta e un balon de sapun. Cum adica esti singur de 2 luni si deja ti-ai gasit marea iubire ? Trebuie sa fii mai serios... Si apoi timpul va decide. De altfel, eu cred ca numai la batranete, catre sfarsitul vietii, poti aprecia ce a fost iubire, ce a fost vrajeala. cine ti-a fost prieten adevarat, cine a ramas cu tine la bine si la greu si nu a plecat si tot atunci o sa -ti contabilizezi si regretele, raul facut altora, desi ar fi bine sa nu faci rau...
0
20-07-2014, ora 22:46
dordeviata
Nu este medic/terapeut
dordeviata
@ MARTON :
Multumesc pentru mesaj, sunt perfect de acord cu tine.Sunt convins ca asa este, tocmai de asta am incerat sa aflu si alte pareri ale unor persoane ce nu sunt subiective.

@ELINA :
Iti multumesc si tie pentru aprecieri.
Dar, faptul ca sunt singur de 2 luni si am intalnit femeiea pe care o doream, nu cred ca trebuie sa fiu judecat asa.
Fosta relatia nu mi-a creat decat o viata, , GRI, , una in care nu primeam iubire si nici nu mai aveam cum sa ofer.

Cu, , contabilizarea, , de care spuneai sincer.in momentul de fata nu am cum sa intuiesc viitorul, incerc sa fac doar ceea ce simt, ce ma misca din loc si imi da putere.
Incerc sa nu am regrete in viitor ca nu am facut pasul cand trebuia.

Tocmai ca aici e o problema : ratiunea imi spune ceva ( chestii de distanta, copii ), in schimb ea ca femeie consider ca rupe aceste bariere si tot din aceasta cauza as avea putere sa terec peste aceste, , frustrari, , daca le pot numi asa.
Voi afla mai tarziu, asa cum ai spus, cine mi-a fost harazit cu adevarat.

NU pot aplica matematic nimic, daca ar fi asa, ne-ar fi mai usor tuturor in astfel de situatii.Aplici regula si aflii rezultatul.


Apreciez in continuare toate comentariile indiferent de natura lor, vad ca toti ce au scris, au experienta de viata, stiu sa spuna ce au de spus.
Toate aceste ma vor ajuta sa-mi confirm sa infirm problema pentru care ma aflu aici.

Va multumesc inca odata tuturor,
0
21-07-2014, ora 10:41
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
e perioada de concedii...cum ar fi incercati sa va aranjati un concediu impreuna, in care sa va cunoasteti mai bine. Un concediu fara obligatii, dar impreuna cu copiii.
ar fi de vreun folos sa apelati apoi la o consiliere de cuplu?...sau cel putin sa va impartasiti reciproc care va sunt asteptarile si temerile legate de aceasta posibila relatie?
0
21-07-2014, ora 12:49
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Marian daca vrei sa traiesti o poveste de dragoste traieste-o dar cu precautie, femeile sunt foarte viclene si cu o capacitate de disimulare foarte mare ! Daca inainte de reproductie cauta barbatul ideal pana in cele mai mici detalii, inaltime, ten, ochi, statut social anume, mergand pana la culoarea si extraoptiunile masinii, dupa ce devin mame pretentiile se reduc la a fi interesat de ele, sa fii protector cu copiii si sa ai job ! Deci grija sa nu traiesti in balonul de sapun creat de ele ! ;)
Plus trebuie sa-ti dea de gandit ca va trebui sa joci permanent in deplasare, adica sa te muti tu la ea !

Incearca ce ti-a recomandat Dl Rares care este specialist in relatii de familie !
0
21-07-2014, ora 16:37
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
FIECARE avem dreptate NUMAI CA VIATA ESTE atat de scurta incat nu ne ajunge pt a testa cele spuse, POTI TRAI TOATA VIATA CU O PERSOANA DAR TOT NU O CUNOSTI SI ORICUM toti ne schimbam in functie de problema timpuri etc...si trebuie sa incerci ca sa vezi cum este sa locuiasca impreuna macar o perioada si atunci vezi daca te intelegi daca va spargeti capul, daca faceti un cuplu la BINE SI LA RAU.
0
21-07-2014, ora 18:51
dordeviata
Nu este medic/terapeut
dordeviata
Ne-am programat deja sa ne intalnim peste 2 zile.
Chiar sunt curios cum ne vom intelege face-to-face pentyru ca la telefon de 3 zile vorbim de la 10 seara pana la 5 dimineata fara pauze :)).

Asta ma si determina sa merg mai departe.
0
21-07-2014, ora 20:43
dordeviata
Nu este medic/terapeut
dordeviata
@ stevens :

Perfecta dreptate ai, cunosc aceste detalii, insa :) nu le-am simtit in situatia actuala.
M-am gandit si la aspectul acesta insa nu am reusit sa-l simt.
Astept sa vad cum vor decurge lucrurile atunci cand ne vom intalni, ce putem stabili de comun acord si cum va evolua relatia.
0
22-07-2014, ora 08:00
Psiholog Luminita Codrescu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Luminita Codrescu
Buna Marian

Este interesant ca si aici, pe forum, este tot un fel de "gura lumii", sau mai bine zis, un fel de esantion mai specializat :) Este absolut normal sa ai framantari si este absolut normal sa cauti pareri din afara, pe criteriul obiectivitatii.
Ce nu este normal este sa accepti parerea majoritatii si sa actionezi conform ei, chiar daca este impotriva feelingului tau.
Este ok sa asculti n pareri doar pentru ca te ajuta sa iti cristalizezi tu opinia personala, dandu-i amplitudine si profunzime.
Orice relatie este un fel de loterie, pentru ca atunci cand intri in ea, nu poti anticipa absolut totul, pentru ca partenerul se schimba, evolueaza, la fel si tu, iar cunoasterea nu se poate produce decat in timp. In perioada de inceput a relatiei, setea si nevoia de a-l cunoaste pe celalalt vine la pachet cu dorinta launtrica de a gasi asemanari, ca o garantie a unui viitor liant.
Ceea ce conteaza insa sunt convingerile comune, ele sunt baza pe care pot fi cultivate si acceptate diferentele. Apropos, diferentele sunt cele care aduc savoare si valoare relatiilor :)
Asa ca iti urez succes - un pic de noroc nu strica niciodata si asumare - pentru ca doar asta te va scuti de regrete mai tarziu.
Cu bine!
0
10-08-2014, ora 19:16
dordeviata
Nu este medic/terapeut
dordeviata
Refresh topic :

Ne-am intalnit, a fost asa cum mi-am imaginat.
Vorbim in continuare de atunci zilnic, noaptea de la 10 pana la 3-5 dimineata fara sa ne plictisim, fara sa facem pauze jenante.

Cum vi se par toate acestea ? :)
Sunt multi ce vor spune ce avem de vorbit atat :).
Da, avem de disctutat lucruri comune, experiente, sperante, aspiratii, chestii de suflet etc...
Deja ne cam facem planuri marete...Peste 3 saptamani vom pleca din nou in concediu 0 saptamana.
Traiesc un film american, de dragoste.

A mai trecut cineva prin asa ceva, tinand cont ca am totusi 39 de ani ?
0
12-08-2014, ora 01:15
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIII

NU ESTE ASA CA A MERITAT? NU POTI STII CUM VA FI DACA NU INCERCI NU? CONTINUA ASA SI O SA FII FERICIT SI DACA NU O SA MEARGA BUCURATE DE CE A FOST FRUMOS PANA ATUNCI...
0
12-08-2014, ora 01:17
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
PRIN asta ne deosebim de animale : TRAIM IMPREUNA CU ALTE FIINTE si AVEM CONSTIINTA, moi oamneii nu putem trai in singuratate fara sa vorbim cu alt om fara sa vedem alt om etc...
0
12-08-2014, ora 19:32
dordeviata
Nu este medic/terapeut
dordeviata
@ Luminita Codrescu :

Vis a vis de 'gura lumii' aveti perfecta dreptate.
Din prieteni, sora si mama, nimeni nu ma sustine in aceasta relatie, indiferent cate argumente as avea.

Cele mai vehemente pareri contra, sunt cele din familie.
Mama a intrat aproape in depresie din cauza aceasta.Toti considera ca nu am sa pot creste 2 copii straini.Nu contest ca nu va fi greu, mai greu cred ca mi-ar fi sa fiu cu cineva cu care sa nu ma inteleg, sa nu fiu fericit etc.
La varsta aceasta, nimeni nu poate intelege ca o femeie libera de obligatii nu voi gasi.Daca se poate asta totusi, va fi foarte greu sa fie si persoana potrivita.
In continuare, indiferent de parerile contra celor din jur, nu pot tine cont de ele.Tot atat de motivat raman.

Dar : uneori stand si vazand ca, , toate masinile se indreapta spre mine, , ma gandesc : chiar sunt pe contrasens ?
0
14-08-2014, ora 00:12
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Din punct de vedere social daca accepti o femeie cu copii toata lumea gandeste: IA UITEL SI PASTA NU ESTE IN STARE SA-SI FACA PROPRII COPII ( TABU), DAR CU TOATE ASTEA II ACCEPTA IN SOCIETATE SI PE ALTII CARE NU SUNT CA EI, asa ca nu trebuie sa fim exact ca societatea trebuie sa fim unici ca noi oamenii, asa cum suntem cu bune si rele.Nu lasa timpul sa treaca pe langa tine stai de vorba cu familia la o cafea si explicale ca fiecare are propria viata asta este alegerea ta si sa o respecte asa cum si tu le respecti pe ale lor( nu cred ca tu iai zis sorei tale cu cine sa iasa sau sa se marite), sa se bucure pt fericirea ta chiar daca nu este pe placul lor, si intreabale cum le este mai bine cu tine sau fara sa va vedeti ocazional sau sa nu va vorbiti, esti matur sa inteleaga si ele ca trebuie sa incerci ca sa stii ce gust are viata.
0
05-09-2014, ora 17:02
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna!

Cum bine a spus dna psiholog mai sus, si aici este un fel de "gura lumii".
Fii cu bagare de seama ca sunt si multi misogini, parera mea este sa filtrezi cumva sfaturile primite, pentru ca multe sunt subiective si nu au nimic in comnun cu problema pe care o pui tu.

Sunt de acord cu ceea ce s-a scris mai sus in privinta "gurii lumii".
Fa abstractie de ce spune unul si altul, acea "gura" poate vorbi oricand si oricum, poti avea o viata aproape perfecta si tot gasesc "nod in papura".

Uita-te in sufletul tau si daca simti fericire cand esti cu acea femeie, ramai cu ea, nu conteaza ca are 2 copii, atat timp cat exista intelegere si respect, totul va fi ok.
0
16-09-2014, ora 20:47
dordeviata
Nu este medic/terapeut
dordeviata
@ Katy_P

Deja m-am obisnuit cu ideia vis-a-vis de, , gura lumii, , .Perfecta dreptate ai...
Daca stau sa ma uit in sufletul meu, asa cu ai spus, chiar simt ca pot merge inainte cu aceasta femeie.
Recent am petrecut o saptamana e concediu impreuna...copii ma accepta foarte bine, relatia merge bine in continuare si ne tot descoperim unul pe altul.
Afinitati comune, vorbim, , aceiasi limba, , avem si extreme ce tin de gusturi dar toate merg asa cum trebuie intr-o relatie bazata pe iubire, sinceritate si respect.

Ma bucur ca exista acest forum, ma bucur ca citesc opinii ale unor oameni prietenosi, cu experienta si interesati de probleme comune ce nu pot fi exprimate in viata reala oricui.
0
17-09-2014, ora 09:11
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Deordeviata, ma bucur sincer pentru tine, e mare lucru in ziua de azi sa gasesti o persoana cu care sa te intelegi atat de bine.
Oamenii au devenit egoisti, rautaciosi, interesati numai de propriile castiguri si asta este trendul.
Cum ar fi fost sa iti gasesti o femeie fara copii dar cu care sa ai certuri zilnice acasa, sa nu mai ai pic de liniste. Nu ar fi fost deloc ok, nu?
Sa stii ca am multe cunostinte care pun inainte de toate ce spun ceilalti in detrimentul fericirii si linistii lor. Concluzia? Au o imagine impecabila dar NU sunt fericiti.
Mult succes in continuare!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul