Lupus erithematos cronic (LEC)

04-11-2005
pedro2006
Nu este medic/terapeut
pedro2006
Am sotia cu aceasta boala care a fost depistata anul trecut(2004).Pana in prezent face tratament cu medicamente foarte scumpe.Rezultatul este multumitor dar se poate si mai bine.A stopat boala dar nu este eliminata.In plus daca trebuie sa ia alte medicamente ptr. gripa, stomat, etc, boala apare imediat ca si cum nu ar fi fost tratata deloc.Cunoasteti o clinica de specialitate care ar putea sa ma ajute?Stiu ca boala nu are leac dar trebuie sa traim cu speranta in mai bine.Multumesc
2 comentarii
0
11-01-2006, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
De aceasta boala se ocupa in principal medicii reumatologi. Daca aveti sansa sa locuiti intr-un oras mai mare mergeti la spitalul judetean sau mai bine in clinicile universitare cu profil de reumatologie sau recuperare. Sunt de obicei cel mai bine dotate, iar medicii sunt la curent cu ultimele noutati in domeniu.
0
21-03-2006, ora 00:00
LASTARICA
Nu este medic/terapeut
LASTARICA
Sal. pedro2006. Mama are aceasta boala de 14 ani si este tratata de Doamna Doctor Balanescu Andra (o dr. f.f. buna, care intr-adevar stie medicina) la Spitalul " SF. MARIA" (Bucuresti). Sper ca ti-am fost de folos si imi pare rau de sotia ta (sa nu o superi si s-o iubesti ca-n prima zi)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: lupus eritematos cronic

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: