Lucrare (coroana) portelan mi-a cazut. Mi-a pus-o la loc dar incorect

21-01-2011
voronea
Nu este medic/terapeut
voronea
Buna seara.In urma cu 2 saptamani lucrarea(coroana) din portelan mi-a cazut.Am fost la doamna doctor unde a dezinfectat-o si pus-o la loc, insa incorect.Intre gingie si lucrare a mai ramas un mic spatiu care miroase foarte urat.Acum o saptamana am fost din nou la dansa sa vad daca se poate face ceva in legatura cu aceasta problema, insa nu cu prea mult succes, doamna mi-a spus ca trebuie pusa din nou.Toate bune si frumoase, dar a spus ca treb sa astept pana se decimenteaza lucrarea singura, probabil si un an.Am incercat cu apa de gura, spalat dupa fiecare masa insa mirosul persista.Va rog se poate face ceva in legatura cu aceasta problema?
Multumesc.
5 comentarii
0
22-01-2011, ora 10:21
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Acest miros urit nu l-ati avut si inainte de a se decimenta coroana?
Acum simtiti ca e inalta coroana cind muscati (pe masele)?
0
22-01-2011, ora 11:02
voronea
Nu este medic/terapeut
voronea
Nu sunt sigur daca acest miros exista inainte de decimentarea coroanea dar cu siguranta nu l-am simtit sau nu mirosea asa rau.Si da la inceput ma deranat cand muscam simteam coroana putin inalta iar doamna doctor mi-a mai pilit putin din maseaua de sus, acum nu o mai simt asa de sus si am inceput sa ma obisnuiesc.
0
13-02-2011, ora 11:30
UniKat
Nu este medic/terapeut
UniKat
Buna ziua, am 29 ani si am avut/am mari probleme dentare. De curand m-am hotarat sa le rezolv. Dl doctor mi-a spus ca singura solutie ar fi o lucrare pt toata partea de sus. Lucrarea este din portelan si are 13 elemente pt ca mai am un singur molar sanatos. problema este ca dupa slefuire, la 2-3 zile toti dintii slefuiti s-au ingalbenit si am dureri ingrozitoare. in momentul de fata am o coronita provizorie si urmeaza ca peste 3 zile sa merg la prima proba pt. structura metalica. Va rog sa-mi spune-ti si mie care ar putea fi cauzele, eventul un tratament deoarece Dl Doctor i-si intreba asistenta de ce s-au ingalbenit. Cat despre dureri mi s-a spus ca or sa treaca in momentul in care o sa-mi puna lucrarea, lucru de care ma cam indoesc. Si as mai fi curios daca pretul de 150euro/element este rezonabil. pt ca urmeaza sa-mi repar si partea de jos, sa stiu daca mai apelez tot la acelasi doctor. in pretul asta nu intra nici extractiile, nici vre-un tratament. Va multumesc anticipat.
0
24-05-2011, ora 15:25
SirAnDrEy
Nu este medic/terapeut
SirAnDrEy
Buna ziua!!! De curand mi-am pus si eu un central din portelan, doamna doctor mi-a zis ca am nevoie de 2 dinti dar eu am vazut ca mi-a pus decat unul si la un dinte(dintele meu) mi l-a slefuit pana l-a facut ascutit si mi-a pus un fel de extensie sa arate cum era inainte, acum intrebarea mea este, aceea extensie se considera tot un dinte pus?? deoarece eu am platit pt. 2 dinti si nu vreau sa dau banii aiurea. pt fiecare dinte am platit 100 de euro in total 200 de euro si vreau sa mai mentionez ca la aceea extensie pe interior era metal si imbracat in portelan, mi-a fost un pic jena s-o intreb pe doamna doctor!! as dori sa aflu si parerea dumneavoastra ca medic stomatolog!!! Multumesc frumos!!!
0
24-05-2011, ora 18:48
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
"aceea extensie se considera tot un dinte pus??"
Da (presupun ca acea extensie inlocuieste incisivul lateral lipsa).

Nu doar extensia are metal pe interior, ci toata lucrarea. Este o lucrare metalo-ceramica (ceramica pe suport metalic).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Miroși urât deși ai o igienă corectă? Câteva motive surprinzatoare
  • Un mic dispozitiv care elimină rapid respirația urât mirositoare
  • Combaterea respirației urât mirositoare
  • O combinație de bacterii este responsabilă pentru mirosul foarte urât al respirației
  •