Logest si sarcina

24-05-2007
Alina83
Nu este medic/terapeut
Alina83
Iau Logest de 3 ani, dar ca orice anticonceptional, nu este 100% sigur.. ce se intampla daca raman totusi insarcinata? Pot duce sarcina la capat? Daca vreau un bebe, cu cat inainte trebuie sa intrerup administrarea de Logest? Trebuie facuta o pauza sau de indata ce termin o folie este ok? Va multumesc.
2 comentarii
0
24-05-2007, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Din punct de vedere teoretic, anticonceptionalele orale combinate, categorie din care face parte si Logest, sunt eficiente chiar 100%...din punct de vedere practic sunt eficiente 99, 99%, restul de 0, 01% datorindu-se in totalitate greselilor de utilizare. Daca faci asemenea greseli si ramii totusi insarcinata poti pastra sarcina.
Daca doresti un copil e suficient sa opresti contraceptivele. NU e nevoie de pauza
0
24-05-2007, ora 00:00
sledge
Nu este medic/terapeut
sledge
cum sa nu fie nevoie de pauza?
mie toti doctorii mi-au spus ca trebuie sa faci pauza cel putin 2 luni daca vrei sa ai un copil sanatos, fara nici o malformatie. dupa 3 ani de anticonceptionale nu crezi ca ar fi bine sa faci o pauza sa dispara hormonii aia care exista in organism?
merita sa risti?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •