Litiaza renala, am sau nu am?

07-07-2007
stanciu_alinuta
Nu este medic/terapeut
stanciu_alinuta
Acum un an am facut o pielonefrita si am fost internata in spital 14 zile, mi-a trecut, dar la ecografiile pe care mi le-am facut mi-a iesit si litiaza renala dreapta 7mm. La externare inca mai era acesta piatra, dar cand am ajuns la urologie dupa externare mi-au facut din nou o eco si au zis ca nu mai e nimik, normal ca m-am bucurat, dar.acum cand mi-am facut din nou analizele de rutina la cele de urina mi-a iesit: cristale oxalat de calciu:rare, leucocite:rare, hematii:rare si celule epiteliale plate: frecvente. Asa ca nu mai inteleg nimic, ori mai am ceva la rinichi, ori nu mai am ca ecografiile se cam bat cap in cap. Ce ma sfatuiti sa fac, pt ca chiar nu as mai vrea sa ajung in situatia de anul trecut, cum pot sti sigur? Va multumesc anticipat.
3 comentarii
0
08-07-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Cel mai probabil este că nu mai aveţi pietricica de 7 mm, dar aveţi nisip fin. Asta e uşor de diagnosticat, dar nu la fel de uşor de tratat. Fără tratament de fond sunt posibile recidive.
0
08-07-2007, ora 00:00
stanciu_alinuta
Nu este medic/terapeut
stanciu_alinuta
Va multumesc foarte mult pentru raspuns. Acest tratament de fond in ce consta, pt ca chiar daca nu e ceva grav, e mai usor sa previi decat sa tratezi, asa ca ce pot face pentru a evita recidivele. Apa beau 3 l/zi, in rest cum ma pot menaja?
0
03-09-2007, ora 00:00
Olgutzas
Nu este medic/terapeut
Olgutzas
Itzi recomand tratament cu Renostim(se gaseste la farm naturiste, este pe baza de plante ) si ceai de salvie cel putzin 2 cani pe zi si este bine ca bei 3 litri de apa, dar cred ca ar fi bine sa evitzi apa minerala si sa treci pe apa plata.Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar pietrele la rinichi?
  •