Lipsa poftei de mancare

19-03-2012
nicoleta61
Nu este medic/terapeut
nicoleta61
Am o nepotica de 8 luni care cantareste 7 kg. A fost diagnosticata cu reflux esofagian sever si urmeaza de o luna tratament cu ranitidina sirop 1 ml de doua ori pe zi, regim alimentar care consta in doua mese lapte formula, orez cu mere, supa cu carne, cereale. Mananca foarte putin adica 80-120 ml la o masa si cantitatea de hrana abia depaseste 500 ml pe zi. Are fata palida dar e comunicativa si e dezvoltata psihic corespunzator. De doua zile ia glucoza o tableta pe zi la sfatul medicului gastroenterocolog. Am dori un remediu pentru lipsa poftei de mancare si luarea in greutate.
1 comentarii
0
20-03-2012, ora 15:50
dariaalexandra
Nu este medic/terapeut
dariaalexandra
Eu va recomand sirop liv 52, i-am dat si fetitei mele care este mai mare si a avut efect., dar este si pt sugari.Trebuie sa-i dati o perioada mai lunga, cam o luna de zile.Este pe baza de plante, nu are cum sa-i faca rau, nu are efecte adeverse.Sanatate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul