Lipsa erectie - seara | Forumul Medical ROmedic

Lipsa erectie - seara

03-12-2013
unuldeprinzona
Nu este medic/terapeut
unuldeprinzona
Buna ziua
Am o mare problema deoarece seara cand ajung acasa si vreau sa fac dragoste cu iubita mea nu mai am erectie sau nu pot ejacula.
Am 25 de ani. Penisul are 12-14 cm lungime si mi se pare mic.Un diametru de 3-4 cm.Toate acestea in stare erectila.
Asadar, dimineata imi vine sa rup biroul si seara sunt praf.
Merg la sala zilnic si duc o viata sanatoasa fara droguri si alcool.
Tin la ea foarte mult si ma excita de cate ori o sarut sau o iau in brate. Dar cand vine vorba de penetrare nu mi se scoala.
In alta ordine de idei, am momente in care nu pot ajunge la ejaculare dar e super erect - penisul, nici dupa 10-20 de minute si nu ma poate astepta deoarece incepe sa o doara.
Sa fie vina ei ca nu stie sa ma excite si in pat?
Ce-i drept nu prea face nimic.
2 comentarii
0
03-12-2013, ora 16:51
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
In primul rand nu te mai gandi atata si in al doilea incearca o noua abordare mai romantica, jucausa, fa-o si pe ea sa participe poate chiar asta-i problema ta ca ea nu face nimic cum zici tu.
Ca sa nu o mai doara poti folosi lubrifiante care se gasesc peste tot, la farmacii, kaufland, cora, carrefour si la magazinele mai mici.
Mai poti schimba si atmosfera, camera, locul efectiv.
Pt. problema ejacularii poti incerca band apa inainte de actul sexual.
Sper ca te-am putut ajuta si astept raspuns.
0
03-12-2013, ora 21:11
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Dragul meu "de prin zona", in momentul in care te bagi in pat cu iubita, asigura-te ca creierul tau este pregatit "sufleteste" pentru o supermegaejaculare. In acest sens, lasa-ti toate gandurile si problemele la usa dormitorului, lasa complexele cu "penisul e mic" deoparte si discuta deschis cu iubita despre ceea ce va face placere amandorura si nu va sfiiti sa experimentati tot ce va trece prin minte. Doi iubiti trebuie sa fie mai intai de toate cei mai buni prieteni, sa poata vorbi deschis si fara jena despre orice. Orgasmul incepe in creier asa ca...pregatiti-va si relaxati-va creierele, puneti muzica, mangaiati-va, sarutati-va indelung, spuneti-va soapte dulci la ureche, beti un pahar de vin...spune-i iubitei cum ti-ar placea sa te atinga, fa-o sa se simta frumoasa, respectata si iubita si o sa vezi ca n-o sa mai stea degeaba.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: