Lipsa dorintei interesului fata de dragoste, sex

26-03-2012
mihai1984
Nu este medic/terapeut
mihai1984
Buna seara,

Sunt intr-o relatie de mai bine de 5 ani ! Asa cum reiese si din titlu problema o reprezinta lipsa interesului / dorintei de a face dragoste / sex a iubitei mele. Eu am 27 ani iar ea 25 ani. Ea s-a angajat acum vreo 4-5 luni. La inceputul relatiei faceam sex cam in fiecare zi. Pana sa se angajeze faceam sex cam odata la 2 saptamani. De cand munceste acest interval s-a marit, si s-a marit... pana cand am ajuns la recordul de 2 luni. Pentru ea acesta este primul job, inteleg ca este dedicata, ii place, simte satisfactia profesionala... dar parca uita de relatia noastra ! Va pot spune ca sexul pentru ea nu reprezinta o foarte mare placere: nu a avut niciodata un orgasm, este sensibila la penetrare iar daca partida dureaza mai mult de 30 min incepe sa simta un disconfort.
Discutii pe tema 'cum sa procedam pentru a te simti bine' am tot avut cu ea. Acum vreo 3 luni am si achizitionat 2 vibratoare (unul clitoridian si unul clasic) doar pentru a o indemna sa experimenteze ! Ea sustine ca nu s-a masturbat niciodata si acest lucru ne dezavantajeaza enorm pentru ca nu stiu cum sa-i provoc placere si nici ea nu stie ce anume ii provoaca placere. De 3 luni de zile nici nu s-a atins de acele vibratoare (le-am cumparat cu acordul ei... i se pare ideea putin perversa dar nu pot spune ca a deranjat-o). Tot de vreo 3 luni o rog sa caute informatii referitoare la problemele noastre sexuale, despre lucrurile pe care le simte sau nu in timpul actului sexual. Stiu SIGUR ca in tot acest timp nici macar nu a incercat sa gaseasca astfel de raspunsuri pe internet. Se uita doar pe site-uri cu oferte vacante, articole imbracaminte-incaltaminte, facebook etc. De aproape 2 luni nici eu nu i-am mai pomenit de sex... doar pentru a vedea cam cat timp poate trece fara ca ea sa se sesizeze !
Am citit ca anticonceptionalele pot duce la scaderea libidoului si ea a renuntat la ele acum 3-4 luni pe motiv ca ia in greutate. Este adevarat ca a slabit aproximativ 3-4 Kg in aceste 3-4 luni. Oricare ar fi cauza... nu-mi pot explica cum de nu este interesata de cautarea unor rezolvari ale acestor probleme. Ma simt ca si cum eu as fi singurul care le sesizeaza...
4 comentarii
1
26-03-2012, ora 12:50
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Se pare ca prietena ta este pur si simplu dezinteresata de sex. Ar trebui sa citesti despre asexualitate, unii oameni pur si simplu nu au dorinta de a face sex si nu-i nimic in neregula cu ei, doar ca nu simt aceasta nevoie. Am cunoscut personal o fata care avea aceasta "'problema" ( este o problema mai mult pentru partener decat pentru persoana in cauza).
Voi doi pur si simplu nu sunteti pe aceeasi lungime de unda, tu vrei mai mult sex, ea nu. Nu esti tu de vina si nici ea. Ori va acceptati asa cum sunteti ori.. Nu..
0
26-03-2012, ora 16:56
mihai1984
Nu este medic/terapeut
mihai1984
Iti dai seama ca mi-e greu usa cred ca este asexuala. Poate ca mi-e greu si din simplu fapt ca nu vreau sa accept asa ceva... Tinand cont ca la inceput eram un cuplu chiar activ... dar incet incet interesul a tot scazut, am dat vina pe: monotonie, pe disconfortul ce apare daca partida este mai lunga, pe lipsa orgasmului, anticonceptionale, mai nou si datorita implicarii si dedicarii ei pe plan profesional. Toate aceste motive m-au facut sa tin in mine si sa tac, sa nu discut cu ea despre aceste dezamagiri, sa astept o revenire, o schimbare ! Ce nu pot accepta este faptul ca ea pur si simplu nu se informeaza ! Vazand-o total pasiva din punctul asta de vedere automat m-am gandit ca poate si-a gasit pe altcineva... numai ca nu cred ca ar avea timp, nu ar avea cand sa ma insele (ea are un program fix in afara caruia tot timpul si-l petrece cu mine).

Mi-ai pomenit de aceasta ASEXUALITATE... recunosc ! Nu stiam ca exista ! Si'acum ma framanta din ce in ce mai tare ! Spuneam ca am cumparat ceva "sex toys" dar am uitat sa pomenesc ca odata cu ele am cumparat si afrodisiace (Cantharis Strong - picaturi). Daca exista interes poate ca le-ar fi incercat macar odata... Uffffffffff :(((
0
28-03-2012, ora 01:42
marinelutza
Nu este medic/terapeut
marinelutza
mihai1984
Si eu am avut aceeasi problema in urma cu f multi ani. Pur si simplu nu simteam nevoia si sotul meu ajunsese in pragul disperarii iar mai tarziu, cand ajunsesem sa facem dragoste o data la 4-5 luni, s-a dus si a bagat divort pt ca eu refuzam pana si orice cale de comunicare, la fel ca prietena ta, singurul prieten bun era locul meu demunca in care ma refulam pana seara tarziu. Dar dupa prima infatisare la divort, cand am vazut ca de fapt imi stric casnicia in care mai exista si un copil, am apelat la un psiholog. Aceasta (pt ca era femeie) a fost colacul meu de salvare si dupa sedinte timp de o jumatate de an, in care mergeam cam de 2-3 ori pe saptamana, am ajuns sa facem dragoste in fiecare zi, uneori si de 2 ori pe zi.Si ajunsesem sacunosc si orgasmul pt ca inainte nu aveam orgasm. Eu zic sa incercati sa mergeti si la psiholog pt ca acesta are mare rol in a schimba in bine starea unei persoane, pt ca stim bine ca creierul are un rol important, ba chiar cel mai important, cand facem dragoste. Succes si astept sa revii cu un raspuns de bine.
0
29-03-2012, ora 12:46
mihai1984
Nu este medic/terapeut
mihai1984
Multumesc marinelutza !
Iata ca dupa 2 luni a mea iubita o venit si mi-o propus sa ne iubim :)... fericit moment ! Ideea e ca nu am vrut eu de data asta pentru ca am impresia ca o face din obligatie... si'asa a inceput o discutie pe aceasta tema !
A fost suparata si surprinsa de cate am inceput sa-i turui... dupa 1 ora de discutii a inteles ca intr-adevar avem o problema... sper sa inceapa sa deschida si ea ochii incet incet.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce mi-am pierdut dorința sexuală (cauze, tratament și sfaturi utile)
  • Libidoul crescut
  • Sunt produsele pentru creșterea libidoului eficiente? Ce spun studiile
  • Efectele lipsei activității sexuale
  • Cercetătorii au descoperit un hormon care acționează ca un afrodisiac
  • Kisspeptin - eficient la bărbații cu dorință sexuală scăzută
  • Lipsa excitației - de ce nu mă excit?
  • Să înţelegem libidoul sexual - când scade şi când creşte (şi de ce)
  •