Lipsa de calciu sau probleme cu inima?

13-11-2010
Rusu A.
Nu este medic/terapeut
Rusu A.
Buna seara. Eu am mai scris ai despre o alta problema in urma careia am ramas cu niste "necazuri" pe cap. Am avut o sinuzita urata in acum un an. Am ramas cu probleme. La inceput erau minore acum mai grave. Respiratie mea este greoaie(simt nevoie de a respira adanc mai mereu dar asta se intampla mai des seara si nu tot timpul, iar daca nu reusesc intru in panica).Pe langa aceasta respiratie mai am un fel de junghi in fata.la piept, cel mai des in dreptul inimii si foarte rar si in dreapta. Dupa ce dispare junghiul sau in lipsa lui am o apasare in spate la acelasi nivel cu junghiul din fata. Am un tremur in tot corpul si la maini mai tare. Toate acestea dupa ce am fost internata anul trecut ( din cauza sinuzitei".Am fost la medicul de familie " S.ar putea sa ai ****" " Ar trebui sa faci analize de ****" Dar niciodata nicio trimitere nimic. Doar presupune. Eu sunt clasa a 12 a si de aceea nu prea merg la doctori decat la ea. Va rog sa ma ajutati ! Multumesc.
7 comentarii
0
12-10-2019, ora 09:40
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună ziua! Mergeți la pneumologie, junghiul toracic și frisoanele pot indica o pneumonie pe care o duceți pe picioare, fiind tânără. Ar fi indicat să mai faceți și un consult ORL să vedeți starea actuală a sinusurilor. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi liniștită!
0
12-11-2019, ora 15:34
Nicoleta1995
Nu este medic/terapeut
Nicoleta1995
Cam la fel am si eu doar ca eu n-am avut nimic până acum nici o problemă de sănătate...Am început acum o lună cu senzație de lipsă de aer si multe atacuri de panică si acum si durere in partea de sus a pieptului partea stânga și spate aceeași zonă...cei care au avut la fel cum ați trecut peste
0
13-11-2019, ora 13:27
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună ziua! Ați făcut un consult cardiologic pentru această durere toracică stângă? (ECG, ecocardiografie) Vă știți cu alte boli cronice sau aveți medicație la domiciliu? Mergeți și la pneumologie pentru consult, radiografie toracică și spirometrie (pentru a evalua funcția pulmonară). Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi liniștită!
0
13-11-2019, ora 14:07
Nicoleta1995
Nu este medic/terapeut
Nicoleta1995
Am făcut control la endocrinologie si analizele au ieșit bine la fel si raza, apoi am fost la cardiolog am facut consult +plus ekg si ascultare la plămâni si totul normal si nici la plămâni nu se aude nimic...apoi am făcut si analize la sânge generale nimic doar calciu la limită, apoi raza toracică si nimic si după toate astea tot am avut impresia ca la inimă am ceva așa că am mers iar la un alt medic cardiolog si am făcut iar ekg si o radiografie cardiacă și nu am nimic totul în limite normale.. Și totuși am disconfort și neliniște in tot corpul si senzația că nu ajunge aerul unde trebuie...
0
16-11-2019, ora 14:58
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună ziua! Ați făcut și o spirometrie la pneumologie pentru a evalua funcția pulmonară? Dacă spirometria este normală la fel ca restul investigațiilor, cel mai probabil această senzație o induceți dumneavoastră, este ceva psihic și trebuie să vorbiți cu un psiholog/psihiatru pentru a vedea ce este de făcut. O zi frumoasă!
0
16-11-2019, ora 15:41
Nicoleta1995
Nu este medic/terapeut
Nicoleta1995
Spirometrie n-am făcut...dar nu înțeleg de ce totuși mi-a apărut asta asa dintr-o dată când eu nicicând n-am avut probleme de sănătate...Și toate astea s-au întâmplat la 3 sau 4 zile după o călătorie în afara țări si pt prima data am călătorit cu avionul si o frică de nedescris primul atac de panică cred ca l-am avut în avion cand simțeam că nu mai rezist si ca vreau afară la aer...sunt si claustrofoba
0
28-11-2019, ora 13:26
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună ziua! Faceți spirometria este o explorare ușoară și ieftină, gratuită dacă aveți bilet de la medicul de familie, care vă va spune dacă există probleme cu funcția pulmonară. Totuși este foarte posibil ca totul să fie pe fond psihic, dacă ați avut și acel atac de panică în avion. După spirometrie să-mi scrieți care este rezultatul. O zi liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.