Lipsa creier in proportie de 60 la suta !!!

11-05-2011
stillsega
Nu este medic/terapeut
stillsega
Un copil in varsta de 10 luni a fost diagoniscat de medici ca avand creierul dezvoltat in proportie de 40%, cu posibilitatea de a ramane asa pentru tot restul vietii. Copilul nu are niciun fel de simt: nu rade, nu plange, nu isi misca membrele. Isi deschide cu greu ochii si nu poate urmari cu privirea o persoana, doar priveste "in gol". Exista vreo sansa la o viata normala pentru acest copil, vreo clinica in strainatate care sa-l poata ajuta ????
2 comentarii
0
19-05-2011, ora 19:11
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Buna ziua!
Ar fi poate util sa mentionati si cateva detalii despre parinti vicii, mod de viata, suplimente pe timpul sarcinii, evenimente stresante traite de mama etc.
Evident ca eu personal nu pot sa va ajut, dar subiectul il gasesc interesant.

Sanatate!
0
18-11-2011, ora 08:38
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
Depinde ce suferinţa a avut copilul la nastere, sau dupa- pentru că dacă a avut o hemoragie masivă în creier în momentul în care s-a născut, sau chiar din timpul sarcinii şi creierul în sine nu s-a format, nu există niciun leac, operaţie, tratament de recuperare pe lume care să îl ajute.
Ce vi s-a spus mai exact : atrofie corticală? Ecografie transfontanelară aţi făcut?
Cu mii de scuze pentru remediul homeopat de mai sus, nu există nimic care să construiască un creier nou din nimic - e ca şi cum ai zice că dai un remediu homeopat la un copil născut cu sindrom TAR de exemplu (adică născut fără antebraţe) şi hopa îi cresc mânuţele care nu au existat niciodată. La fel e şi aici. Dacă s-a născut fără creier nu poţi să construieşti din senin unul!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.