Limfom Non-Hodgkin

11-12-2007
costescu mihaela
Nu este medic/terapeut
costescu mihaela
Buna ziua,

In aprilie 2006, tatal meu a fost diacnosticat cu boala limfon non-hodkin gr IV cu celula mare B CD20, cu 2 determinari tumorale (maxilar superior drept-operat si rinichi stang-operat de asemeni).A inceput imediat tratamentul cu citostatic la clinica Coltea Bucuresti, tratament tolerat foarte bine rezultand reducerea imediata a tumorii maxilare (ceea ce a ramas a fost operat-zona sinus).Dupa trei luni a inceput pe langa tratamentul clasic si tratament cu Mabthera.A rezultam o mica remisie a bolii, dar dupa cca 6 luni a inceput sa il doara rau piciorul drept, in urma unei scintigrafii a rezultat ca capatul femurului drept era atacat de aceasi boala (nu se stie daca se poate numi recadere de boala sau a existat inca de la inceput in toate cele 3 puncte-maxilar, rinichi si picior).A fost de asemeni operat cu artoplastia femurului si protezare.
In tot acest timp a mers pe aceasi schema de tratament corelat cu Mabthera.
In ultima luna (noiembrie a.c.) in urma analizelor hematologice efectuate de catre medicul curant, s-a constatat ca iar nu au iesit bine si ca se pare ca exista inca o recadere de boala in corp, s-a reinceput tratamentul cu citostatic si mabthera.
Intrebarile mele sunt:
-"recaderile" au avut o frecventa de cca 6 luni intre ele, poate sa mai apara si altele? Cum putem preantalmpina acest lucru?
-exista tratamente naturiste care sa creasca imunitatea corpului si sa il ajute in aceasta lupta de lunga durata impreuna cu tratamentul clasic?
-ce stiti despre injectia kanglaite (am citit pe net despre ea, www.kanglaite.com).Se poate aplica in acest tip de boala?De unde se poate achizitiona?
Va multumesc.
Mihaela
2 comentarii
0
30-12-2007, ora 00:00
orosz
Nu este medic/terapeut
orosz
nu pot sa raspund la toata intrebarile dar la cel naturist asi raspunde!>
Puteti sa faceti un tratament arternativa cu ISCADOR !Actiunea Iscador-ului. Experienta clinica acumulata pana in prezent, de-a lungul mai multor decenii, a permis urmatoarele observatii: Cresterea fortelor imunitare si regulatorii ( actiunea imun-modulanta ), Stimularea termoreglarii, Cresterea parametrilor vitali ( stare generala, performanta psiho-fizica, apetit, somn ) chiar si independent de situatia tumorala locala, Calmarea durerilor, Inhibarea proliferarii maligne fara influentarea tesuturilor sanatoase. Studiile si experientele de pana in prezent demonstreaza ca preparatele poseda atat virtuti citostatice cat si imunmodulante. De asemenea, ele exercita o actiune stimulanta asupra hematopoiezei. Indicatii terapeutice. Maladii tumorale maligne si benigne, Afectiuni maligne ale sistemului hematopoietic si afectiunile insotitoare, Stimularea hematopoiezei, Profilaxia recidivelor tumorale, Precanceroze definite.Aplicarea de Iscador poate avea loc concomitent cu o chimio-hormon sau radioterapia. Plus cu produsul Preventa 105 si Preventa 85 care este produs de centrul de cercetari HYD din Budapesta dupa o inventie a unui biolog maghiar, Gabor Somlyai, care aratat ca reducerea continutului de deuteriu din apa duce la obtinerea unei ape •mai curate, mai pure" ce poate influenta metabolismul si regimul de functionare a celulei vii, ajungandu-se la stoparea dezvoltarii si chiar disparitia celulei tumorale

-Despre Iscador mai poate sa-va spune si un medic Homeopat din orasul Dv.!
0
15-01-2008, ora 00:00
costescu mihaela
Nu este medic/terapeut
costescu mihaela
Multumesc mult de tot.

Mihaela

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: