Libido

06-09-2012
Ervin05
Nu este medic/terapeut
Ervin05
Am 25 de ani, sex feminin si pana acuma am descoperit doar orgasmul clitoridian, in timpul actului sexual nu simt insa nici placere nici durere...ci ceva f incert si greu de explicat. Am avut 3 partneri:

- cu primul a fost la varsta de 20 de ani si cred ca am avut in total 4 acte, nu am aflat atunci nici un pic de placere. Nu pot spune ca eram f atrasa de el si cred ca atunci nici nu am prea inteles ce este asa de superb la actul sexual
- al doilea, complicat si nu am ce explica aici sexual (a existat doar un contact sexual desi am fost impreuna mai multe luni)
- al treilea este si logodnicul meu. problema aici consta in faptul ca nu reusesc sa ma excit poate asa cum ar trebui, desi nu stiu ce inseamna acest 'ar trebui' si nu am un drive sexual f mare. el ar vrea sa faca oricand sex cu mine, iar eu pur si simplu nu simt asta

Tin sa mentionez ca-mi plac la nebunie orgasmele clitoridiene si ma excit cand ma uit la porn. Dar cand fac sex cu logodnicul men nu reusesc sa scot fanteziile mele si sa le transpun in realitate. Stiu ca nu am avut multe contacte sexuale pana la aceasta varsta dar nu cred ca trebuie sa dureze mult pana sa simti macar placere cu partenerul tau.

Nu stiu daca am eu o problema fizica sau...

As aprecia daca mi-ar putea scrie un psiholog.

Multumesc
2 comentarii
0
07-09-2012, ora 09:07
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
Cauzele anorgasmiei pot fi foarte multe. In primul rand este bine sa excludeti cauzele medicale, dupa care, daca rezultatele sunt bune, sa consultati un psiholog specializat in sexologie. Aceasta se poate datora inhibitiei, emotiilor negative legate de o experienta sexuala traumatica din trecut (abuz sexual, viol, etc), durerea in timpul actului sexual, atmosfera intima, partener cu dificultati de erectie etc
De multe ori insa este datorata unor disfunctii generale in cuplu, dar care nu sunt suficient constientizate.
0
07-02-2015, ora 16:05
pablomioson
Nu este medic/terapeut
pablomioson
Deoarece exista orgasm clitoridian, totul se rezuma la texnica sexului.
Incepeti cu pozitii in care clitorisul este stimulat mai mult, eventual si cu ajutorul unui inel de penis cu stimulator clitoridian (din sex-shop).
Incercati sa continuati sexul vaginal dupa ce sunteti excitata clitoridian.
sau ambele variante.
Stimulati neaparat clitorisul in timpul sexului vaginal.
Solicitati partenerului sa penetreze numai partea anterioara a vaginului, cea mai sensibila si cea mai aproape de clitoris.

Incercati si cu un barbat mai in varsta, acestia sunt mult mai dispusi la incercari si beneficiaza de ceva experienta. Numai sa fie de "calitate".

Nu se poate sa nu reusiti dupa o perioada de incercari.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce mi-am pierdut dorința sexuală (cauze, tratament și sfaturi utile)
  • Libidoul crescut
  • Sunt produsele pentru creșterea libidoului eficiente? Ce spun studiile
  • Cercetătorii au descoperit un hormon care acționează ca un afrodisiac
  • Kisspeptin - eficient la bărbații cu dorință sexuală scăzută
  • Lipsa excitației - de ce nu mă excit?
  • Să înţelegem libidoul sexual - când scade şi când creşte (şi de ce)
  •