Lamuriri infarct

07-08-2014
Ady_bv87
Nu este medic/terapeut
Ady_bv87
Buna ziua!
Din păcate, este vorba despre tatăl meu, ce a murit în urma unui infarct, la 58 de ani. Dar totuşi după atâta timp, ma confrunt cu o nelămurire privind cauza morţii lui, deşi medicii veniţi pe ambulanta au stabilit ca e vorba de un infarct (şi totuşi nu i-am văzut foarte hotăraţi). Cred ca tatăl meu a murit în somn, l-am găsit în dormitorul lui dimineaţa la ora 7.30 cu o respiraţie la intervale foarte rare, chinuita, urmata de o bolboroseală în plămâni. Stau şi ma gândesc ca acea respiraţie sa nu fi fost un reflex al muşchilor plămânilor ramaşi fără oxigen. Întrebarea mea este: se poate ca în timpul infarctului miocardic plămânii sa se inunde cu sânge şi apoi sângele sa iasă pe nas şi pe gura?
Văzându-i pe medici cam nehotărâţi în momentul stabiliri cauzei decesului, plus ca nu am găsit nimic pe net legat de aceste simptome în timpul unui infarct, am început sa îmi pun unele întrebări.
Dacă infarctul s-a declanşat în timpul somnului, sunt şanse ca el sa îl fi conştientizat?
Va mulţumesc!
1 comentarii
0
07-08-2014, ora 18:34
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
ady eu nu sunt medic dar am vazut atat persoane decedate de infarct de intoxicatii cu gaz, fum, sau in pragul decesului sau care au facut infarct in fata mea ( pe mama mea, sau alte persoane necunoscute) si iti pot zice ca nu am vazut sa le curga sange din nari sau gura, acest lucru poate fi din alte cauze depinde de ce alte boli suferea( poate stia sau nu), daca ai avut nedumeriri de ce nu ai cerut autopsia? sa stii ca la un infarct timpul de salvare a persoanei este foarte redus depinde si de pacient si de ce alte boli mai are, nu este atat de simplu sa salvezi o persoana care a facut infarct si daca punem la socoteala si cat timp a trecut de la momentul problemei si pana lai gasit nu poti stii cat timp a trecut.
STIU CA SUNA BANAL DAR VIATA MERGE INAINTE NU POTI SCHIMBA CU NIMIC CE A FOST NU TE MAI CHINUI SINGUR.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Temperatura scăzută poate fi un factor major pentru declanșarea infarctului
  • Cristalele de colesterol, un indicator al iminenței infactului miocardic
  • Depresia la pacienții cu infarct miocardic și accident vascular cerebral
  • Screeningul pentru hipercolesterolemia familială ar putea ajuta la prevenirea infarctului miocardic
  • Vitamina E ar putea reduce pagubele cardiace cauzate de un atac de cord
  • Recuperarea în urma infarctului miocardic
  • O altă cauză a infarctului miocardic
  •