1f45 Lamblii la fiere si ficat,ce complicatii pot exista in timp? | Boli digestive | Forum ROmedic

Lamblii la fiere si ficat,ce complicatii pot exista in timp?

17-04-2008, ora 00:00
Buna ziua am fost la doctor si mi s-a spus ca am lamblii la fiere si ficat iar alergiile de pe corp de la asta provin.Va rog sa imi spuneti ce complicatii pot exista in timp daca nu reusesc sa scap cat de curand de acesti paraziti,am aceste simptome de 2 ani: alergii constante pe piele, mancarimi,stomatita in gura,uneori varsaturi, diaree, constipatie,dureri in zona abdominala.Si as vrea sa stiu ce complicatii de la acestia ar putea exista deja in organism din moment ce ii am de 2 ani de zile.Va multumesc.
Recomanda  pe Facebook Distribuie pe Twitter Trimite pe email  - Alta metoda de recomandare
2 comentarii/raspunsuri
18-04-2008, ora 00:00
Autor: drmarkuss1 | Dr. Dr Markus Sorin - Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Tabloul clinic in giardioze este variat, fiind adesea din acest motiv un diagnostic de excludere cand pacientul are simptome f diverse si obiectiv-totul este normal. In infestatiile masive pot aparea manifestari de tip duodenal (dureri in epi-gastru, greata, cefalee, astenie), de tip intestinal (inapetenta, greata, dureri vagi abdominale sau crampe, diaree), ori hepatobiliare (jena in hipocondrul drept, greturi, varsaturi, chiar stari icterice). Nu se cunosc complicatii deosebite care sa pericliteze viata.
19-04-2008, ora 00:00
Autor: Angellica
Stiti ce va rog sa mai imi spuneti?Mi s-a spus de la laborator ca pentru examenul copro sa duc mai multe probe din 3 zile consecutive ca sa fie rezultatul mai concludent,dar mi s-a spus si ceva de genu sa le tin la rece chiar "la frigider" ,parca nu imi vine sa le bag la frigider:|Daca nu le tin la rece pana le duc la laborator (adica luni) se poate sa influenteze cu ceva rezultatul?Exista un motiv anume pt care ar trebui tinute la rece?Le-am pus afara pe balcon intr-o cutie,in momentul de fata afara sunt 12 grade C.Va multumesc.

28-03-2013, ora 12:30
Aţi urmat un tratament cu antibiotice sau acuzaţi dureri abdominale, diaree, constipaţie, balonare?
Zir-Fos® este cel mai performant produs de refacere a florei intestinale şi reglează toate tulburările tranzitului intestinal, fiind singurul produs farmaceutic cu rezultate benefice atât în ameliorarea constipaţiei, cât şi în tratarea diareei, odată cu alte probleme specifice disconfortului abdominal. Aflati mai multe
29-04-2013, ora 20:30
Arsuri la stomac?
Arsurile frecvente la stomac reprezinta simptomul clasic al unei afectiuni gastrice: refluxul gastro-esofagian. Chiar si femeile insarcinate, mai ales in primul trimestru de sarcina, sufera de astfel de dereglari neplacute.
Bioanacid protejeaza stomacul calmand durerea datorita formulei 100% naturale. Neutralizeaza rapid aciditatea gastrica si arsurile, calmand durerea, chiar si in cazul femeilor insarcinate si care alapteaza. Detalii aici
Logare membri

Am uitat datele de logare! Prima data? Inregistreaza-te!

Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri
Recomanda  pe Facebook Distribuie pe Twitter Trimite pe email  - Alta metoda de recomandare
0