Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Lamblii la fiere si ficat,ce complicatii pot exista in timp?

17-04-2008, ora 00:00
Autor: Loredanna6
Buna ziua am fost la doctor si mi s-a spus ca am lamblii la fiere si ficat iar alergiile de pe corp de la asta provin.Va rog sa imi spuneti ce complicatii pot exista in timp daca nu reusesc sa scap cat de curand de acesti paraziti,am aceste simptome de 2 ani: alergii constante pe piele, mancarimi,stomatita in gura,uneori varsaturi, diaree, constipatie,dureri in zona abdominala.Si as vrea sa stiu ce complicatii de la acestia ar putea exista deja in organism din moment ce ii am de 2 ani de zile.Va multumesc.
2 comentarii
18-04-2008, ora 00:00
Autor: drmarkuss1 | Dr. Markus Sorin - Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Tabloul clinic in giardioze este variat, fiind adesea din acest motiv un diagnostic de excludere cand pacientul are simptome f diverse si obiectiv-totul este normal. In infestatiile masive pot aparea manifestari de tip duodenal (dureri in epi-gastru, greata, cefalee, astenie), de tip intestinal (inapetenta, greata, dureri vagi abdominale sau crampe, diaree), ori hepatobiliare (jena in hipocondrul drept, greturi, varsaturi, chiar stari icterice). Nu se cunosc complicatii deosebite care sa pericliteze viata.
19-04-2008, ora 00:00
Autor: Loredanna6
Stiti ce va rog sa mai imi spuneti?Mi s-a spus de la laborator ca pentru examenul copro sa duc mai multe probe din 3 zile consecutive ca sa fie rezultatul mai concludent,dar mi s-a spus si ceva de genu sa le tin la rece chiar "la frigider" ,parca nu imi vine sa le bag la frigider:|Daca nu le tin la rece pana le duc la laborator (adica luni) se poate sa influenteze cu ceva rezultatul?Exista un motiv anume pt care ar trebui tinute la rece?Le-am pus afara pe balcon intr-o cutie,in momentul de fata afara sunt 12 grade C.Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns


12-03-2015, ora 13:50
NeoBianacid
NeoBianacid - Tratează aciditatea și refluxul gastroesofagian.

Protejează mucoasa gastrică, calmează rapid arsurile, durerea și senzația de aciditate. Ideal și pentru femeile însărcinate sau care alăptează.
Aflați mai multe
06-02-2015, ora 10:30
Zir-Fos
Ați urmat un tratament cu antibiotice sau acuzați dureri abdominale, diaree, constipație, balonări?
Zir-Fos® este cel mai performant produs de refacere a florei intestinale și reglează toate tulburările tranzitului intestinal, fiind singurul produs farmaceutic cu rezultate benefice atât în ameliorarea constipației, cât și în tratarea diareei, odată cu alte probleme specifice disconfortului abdominal. Aflați mai multe