La menstruatie imi curge foarte putin! Infectie sau altceva ?

26-12-2013
Alexuta2407
Nu este medic/terapeut
Alexuta2407
In data de 20 decembrie am avut primul contact sexual, am sangerat atunci, iar in aceeasi zi am avut alt contact sexual si am mai sangerat putin. A doua zi am gasit iar putin sange pe slip. Mentionez ca am avut contact neprotejat. Ziua urmatoarr dupa aceasta am sangerat putin si am crezut ca este vorba de venirea mentruatiei, dar mi a curs doar atunci si inca putin a doua zi. La cateva zile mai exact pe 24 decembrie seara am avut contact sexual, in aceasta zi ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia, imediat dupa ce am avut contact sexual, mi-a venit avea culoare normala, dar mi-a curs foarte putin, iar a doua zi de dimineata mu-a curs foarte putin insa pe parcursul zilei nu mai mi-a curs nmc desi mentionez ca ma doare burta si sani ma dor si sunt usor intariti. Cred ca am si o mica raceala ptr ca mi vine sa urinez des si mai imi vine sa fac dupa aceea. Nedumerirea mea este dc mi a curs asa putin ? E posibil sa fie vorba de vreo sarcina ceva sau o infectie?
4 comentarii
0
27-12-2013, ora 08:04
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Un consult medical dupa inceperea vietii sexuale este, oricum, indicat, chiar si daca nu ar fi toate aceste simptome. Ar putea fi vorba, intr-adevar, de o infectie genitala. Ar putea fi vorba si de o cistita, care nu e deloc rara dupa primele contacte sexuale. Nu amanati.
0
27-12-2013, ora 09:59
Alexuta2407
Nu este medic/terapeut
Alexuta2407
Multumesc frumos! Niste date de contact ale dumneavoastra unde v-as putea gasi sau un numar de telefon pentru o programare? Daca se poate varog frumos!
0
27-12-2013, ora 18:30
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
In prezent nu sunt in tara. Dar cel mai bine va orienteaza medicul dv de familie.
0
11-01-2014, ora 11:08
DinuGeo0
Nu este medic/terapeut
DinuGeo0
Buna ziua domnul doctor ma puteti lamuri si pe mine defapt sa ma ajutati pe 9 ianuarie am avut un contact (neprotejat) dar fara ejaculare era cu 3 zile inainte de venirea mentruatie asta pe 11 trebuia sa imi vina insa inca nu a venit este posibila o sarcina sau este de vina ca am avut un antibiotic ( Ceforan) va rog frumos daca puteti sa imi spuneti si mie ce sa fac?? ce sa cred ca este o sarcina sau sa mai astept sa vad daca vine?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul