La cate zile dupa ciclu mai pot face un test de sarcina?

11-09-2013
Camelutsaa
Nu este medic/terapeut
Camelutsaa
Buna ziua.. am 18 ani si sunt foarte nelinistita. Acum o luna am fost cu prietenul meu la mare ( de pe 10 august pana pe 16 august) si atunci am avut ciclu de pe 8 august pana pe 11 august. Inainte de a merge la mare cu cateva saptamani, am facut dragoste neprotejat si am avut 2 acte (dupa ce s-a spalat, a urinat, pauza, a urmat al doilea).. dupa o saptamana dupa ce ne-am intors de la mare, am facut un test de sarcina ca sa fiu sigura si mi-a dat negativ.. de o saptamana parca am niste stari de greata si sunt foart ingrijorata(sper sa fie de la asta) si pe 6 sepembrie am facut un test de sarcina care mi-a dat negativ.. urmatoarea zi, pe 7, mi-a venit ciclul si am si acum, insa am impresia ca are o culoare maronie... Credeti ca este vorba de o sarcina? Mentionez ca prietenul meu nu a ejaculat niciodata in mine si nici in prezervativ.. Sunt foarte ingrijorata si m-a distrus perioada asta in care m-am gandit continuu la asta... La cate zile dupa ciclu mai pot face un test de sarcina ca sa fiu sigura ca nu am nimic? Va rog sa ma ajutati !!! Multumesc.
2 comentarii
1
11-09-2013, ora 12:53
Dr. Carmen Rusu
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Carmen Rusu
Buna ziua.
Avand in vedere ca menstruatia a venit la timp si ca testul de sarcina a fost negativ (adica o singura linie), nu cred ca sunt motive de ingrijorare.
Testul de sarcina se poate repeta oricand.
0
22-01-2018, ora 13:27
Sirbumaria
Nu este medic/terapeut
Sirbumaria
Buna ziua! Eu și soțul meu am avut contact sexual neprotejat (a ejaculat și în interior) pe data de 13 ianuarie când, după calculele mele, ar fi trebuit să am ziua de ovulație (ultima menstruație am avut-o pe data de 29 decembrie, următoarea menstruație trebuind să fie pe 27 ianuarie). După act, am stat 3-5 minute întinsa in pat, după care m-am spălat și am urinat. Credeți că am rămas însărcinată? Îmi doresc foarte mult acest lucru! Încă nu pot spune că am simptomele specifice (nu mă dor sânii, grețuri am avut de2-3 ori dar nu știu dacă de la posibila sarcina sau de la alt ceva și am avut dureri de spate și de ovare). Eu as dori sa îmi fac un test de sarcina pe data de 22, credeți că va fi precis, va ieși clar?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: