La 8 luni are 5 kg

26-02-2007
validedu
Nu este medic/terapeut
validedu
Copilul este nascut la termen prin cezariana cu 3, 600.Totul a fost bine in primele sapt, apoi a scazut si de atunci numai asa este, are variatii in greutate.A fost internat in spital unde nu i se gaseste nimic.Copilul mananca f.bine, e activ, nu are nici un simptom ca ar suferi de ceva in afara faptului ca nu asimileaza si e f.slab.Acum e internat in spital la Budimex, din acelasi motiv, de o saptamana si nimeni nu gaseste nici o explicatie.Intrebarea mea este ce parere aveti, despre ce ar putea fi vorba si unde sa ma indrept, spre ce specialisti?
1 comentarii
0
27-02-2007, ora 00:00
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
buna ziua stimata doamna. singurii care va pot da raspunsul sunt pediatrii, pentru ca ei stiu cel mai bine. poate fi un defect de depunere de tesut adipos, ceva sindrom lipodistrofic. Va doresc multa sanatate si daca ati epuizat Bucurestiul, v-o recomand pe doamna profesor Grigorescu-Sido din Cluj.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul