LOHIILE

22-08-2011
anathrya
Nu este medic/terapeut
anathrya
Buna ziua. NU am stiut unde sa postez subiectul, asa ca am incercat aici. Am nascut acum o saptamana, pe 15 august si totul a decurs normal pan aseara, cand am eliminat primul fir negrude la cusatura din interior (ruptura de vagin). Apoi am inceput sa am dureri la urinare, ca si cum as avea cistita, am senzatia ca am ceva in vagin, ma gandesc ca o fi vreun fir desprins care nu vrea inca sa coboare si lohiile au inceput sa mi se coloreze iarasi in rosu, dar fara sa isi modifice mirosul. NU m dureri de abdomen sau de spate, doar mici intepaturi in micul bazin si simt uterul lucrand incontinuu, ca si cum se tot contracta. E posibil sa fie vreo infectie uterina? Mentionez ca anterior lohiile se decolorau constant, pana ajunsesera la un soi de portocaliu rosiatic. Nu inteleg de unde modificarile astea. Acum cusaturile interne si cele externe nu ma mai dor. Cel putin nu asa de tare ca la inceput. Eu iau si un tratament cu ovule POLYGYNAX recomandat la externare, cand s-a constatat ca absolut totul e in regula, dar vroiau sa elimine posibilitatea vreunei infectii.
1 comentarii
0
22-08-2011, ora 13:33
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu te ingrijora, mentine toaleta genitala zilnic si pune pansament vulvar..lohiile putin sangerande e din cauza rupturii perineale de la nastere ; plaga inca nu e complet cicatrizata, chiar daca au inceput sa-ti cada firele de sutura...si probabil mai deranjezi si tu zona atunci cand introduci ovulul - sa-l pui cu grija.sunt interzise relatiile sexuale deocamdata...Durerea pe care o simti cand urinezi este datorita faptului ca urina, scugandu-se, irita rana, inflameaza santul deabea cusut si necicatrizat...Deci stai linistita caci nu e infectie, toata zona genitala se reface incet-incet, tesuturile se cicatrizeaza si uterul se retrage, revine la forma initiala in 40 de zile... cand simti uterul contractandu-se poti lua cate un No-spa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul