LOGEST pilule interfereaza cu POLYGYNAX ovule?

11-08-2008
ishizaki
Nu este medic/terapeut
ishizaki
ambele tratamente cu polygynax (ptr inflamatie) si logest (ptr reglare menstruatie, cat si anticonceptie) au fost incepute in aceeasi zi. in ziua a 6-a de la inceputul tratamentului, polygynax a fost sistat, iar tratamentul cu logest continua. in ziua a 7 contact sexual neprotejat fara ejaculare intrauterina.
dupa 2 saptamani de la contactul sex. neprot. au aparut unele dureri in regiunea inghinala ce predomina printr-o stare de balonare si de impresie de infundare a trompelor.
se poate sa fi ramas insarcinata sau e doar efectul lui LOGEST? (astazi au trecut 21 de zile, si urmeaza 7 zile fara logest, conform indicatilor) in mod normal in urm. 7 zile trebuie sa vine ciclul.
dar daca nu?
va rog lamuriti-ma.
multumesc
3 comentarii
0
11-08-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Durerile in regiunea inghinala nu sunt semn de sarcina, mai degraba sunt semn de anexita sau alta afectiune anexiala.
Nu exista interactiune intre Logest si Polygynax. Singura interferenta este ca Logest, ca toate anticonceptionalele orale, poate favoriza inflamatia pelvina.
0
11-08-2008, ora 00:00
ishizaki
Nu este medic/terapeut
ishizaki
va multumesc ptr raspunsul prompt! sanatate
0
05-05-2009, ora 13:31
alinel86
Nu este medic/terapeut
alinel86
Buna ziua.as dori sa stiu daca exista posibilitatea de a ramane insarcinata daca timp de 6 zile am luat polygynax ovule dupa care 6 zile pauza si apoi iarasi 6 zile polygynax ovule, problema insa fiind aceea ca in cea de-a 5 zi de pauza a tratamentului am avut contact sexual neprotejat ?tin sa precizez ca pe tot parcursul tratamentului am luat anticonceptionalele tri-regol.va rog ajutati-ma.multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul