LOGEST!!!

09-09-2009
Deea133
Nu este medic/terapeut
Deea133
Buna ziua! Am aproape 20 de ani si am mers la medicul ginecolog ptr o consultatie deoarece in ziele de menstruatie, pe langa faptul dureaza 6-7 zile, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli, iar medicul mi-a recomandat anticonceptionalele Logest. Mi-a spus k nu afecteaza ficatul (eu am avut si hepatita B) si nici nu voi mai avea astfel de simptome in ziele de menstruatie. Voi incepe sa le iau luna aceasta dar as dori sa stiu dak sunt bune, dak cumva exista si riscul de a ma ingrasa?...si pe langa aceasta as dori sa stiu dak pot avea incredere in aceste anticonceptionale deoarece este prima data knd voi lua asa ceva, pana acum am facut sex protejat cu prezervativ, iar acum mi se pare ceva ciudat sa fac sex neprotejat, mi-e frica! Si as dori sa mai stiu la cate zile pot face sex neprotejat dupa ce am inceput sa iau pastilele? Va multumesc! Astept raspuns...
2 comentarii
0
18-09-2009, ora 14:36
Raly90
Nu este medic/terapeut
Raly90
buna, si eu am inceput sa iau anticonceptionale(nu mam ingrasat deloc, menstruatia dureaza doar 3 zile, dar durerile sunt la fel de insuportabile)depinde de organism nu fiecare reactioneaza la fel, nu cred ca te vei ingrasa sunt rare cazurile deoarece sunt slabe ca compozitie.
daca iei pastiulutza corect(adica prima in prima zi de menstruatie, iar urmatoarele luni dupa 7 zile pauza)si cam la aceasi ora.pt siguranta ta dupa 7 zile poti face sex neprotejat linistita, (esti protejata si in cele 7 zile de pauza knd menstruatia trebuie sa apara)
iar ficatu nuti va fi afectat
o zi buna sper sa-ti fi fost de folos.
0
18-09-2009, ora 16:39
Deea133
Nu este medic/terapeut
Deea133
ms mult :*
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul