LIMBA incarcata cu portiuni rosii

19-01-2009
Victory
Nu este medic/terapeut
Victory
Salut, si eu am probeleme cu limba, sunt niste "pete" rosii cu margini albe ca niste iritaii dar care cresc asa..si ai in gat apare o incarcatura as mai groasa alb/galbuie, tot asa si chestiile alea se dezvolta asa adica cresc in diametru dupa care dispar si reapar si pana acum de cativa ani vreo 7 cred..ce mult a trecut si nu a reusit sa scap..am facut o gramada de analize si repetate de la candida la HIV si nu a iesit nimic care sa dea de gandit am incercat tratament cu glicerina, stamicin, diflucan si altele naturiste nici un efect.
Nu a reusit sa asociez cu nici un fel de mancare aparitia lor...uneori a limba perfect normala adica mucoasa e ok..dar ff rar..am fost la medic dermatolog, orl cat si la medic boli interne ceva de genu parca...nu au gasit nici un raspuns..
Acum sunt oarecum resemnat desi uneori ma deranjeaza atat de tare in functie de ce manac ca uneori ajung sa "sangereze" usor.

Are cineva ceva idee ce ar putea fi? ce teste as putea sa mai fac? am pus niste poze aici :
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=261973&st=72
1 comentarii
0
16-02-2011, ora 15:59
ubitzaioana
Nu este medic/terapeut
ubitzaioana
Buna!Eu am cam aceleasi semne...vreau doar sa te intreb daca ai avut si pete rosii pe corp...eu as incerca sa fac tratamentul cu YEASTROL...pt candida generalizata...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.