Despre legale

04-12-2013
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Ceea ce nimeni nu recunoaste este urmatorul subiect: din cele mai izolate triburi si timpuri, oamenii din diferitele colturi ale pamantului au invatat cum sa foloseasca ierburile pt. diferite stari sau necesiteti practice si ce se intampla daca amesteci diferite ierburi.
Ca la orice ceai daca amesteci la nimereala nu va iesi un ceai bun, asa si cu legalele si din cauza asta uitati ce de nenorociri se intampla cu cei care le consuma, si cat de zombi ajung ei sa devina.
3 comentarii
0
05-12-2013, ora 00:01
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Legalele au fost mereu ilegale :). Din pacate, cu denumirea potrivita s-a creat paravanul perfect pentru o afacere bunicica, o adevarata fabrica de degenerati/dezaxati viitori narcomani far' de viitor. Asta am inteles noi prin democratie. Libertatea sa ne lasam in curu' gol, sa dam din el in stanga si-n dreapta si sa tragem "sare de baie" pe nas. In plus, ii invidiem in draci pe aia care au facut averi dupa revolutie punandu-si capul la contributie in timp ce noi, astilalti, ne zgaiam gaoaza in toate partile fara sens sau vreun rost anume.
0
05-12-2013, ora 00:52
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Asta este si va fi intotdeauna democratia.
Crezi ca degeaba CHINEZII nu o vor, sau indienii, Ceausescu nu era prost noi l-am inteles gresit.
Stii ce ziceau americanii pe timpul lui despre romani? De ce va plangeti ca aveti cei mai multi proprietari, asta este un lux, motiv pt. care daca esti atenta vei vedea ca in ultimii 20 de azi si in cei ce vor urma foarte multi proprietari vor ramane fara proprietati sub diferite motive: nu-si vor mai permite sa achite darile, exproprieri, scumpiri necontrolate ale utilitatilor, sau cum se gandesc cei de la sectorul1, pt. cladirile cu bulina rosie: se da termen ca sa te muti unde vrei tu sau unde poti nu conteaza ca esti proprietar.
0
05-12-2013, ora 00:53
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Ca sa nu mai zic ca sunt destule tari care traiesc de pe urma acelor plante, se invart enorm de multi bani in lume.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Consumul de droguri şi dependenţa
  • Cele mai periculoase droguri în prezent
  •