Klebsiela produce scaune apoase ?

03-07-2009
carmennn
Nu este medic/terapeut
carmennn
Am o fetita de 2 luni. Din maternitate a luat Klebsiela si candida. A avut scaune apoase si explozive (alimentatia - la san). A facut tratament cu norfloxacin ( pe gurita) apoi, TIENAM, iar in spitalul de copii cu Gentamicina si Ampicilina si binenteles smecta, furazolodon. Cat timp facem tratamentul chiar numai si cu secta scaunele se leaga, dar in cateva zile devin din ce in ce mai mai, iar de 3 zile sunt si verzi.Am facut analize la sange, coprocultura, toate sunt in regula mai putin prezenta Klebsielei ( producatoare de beta lactonaza). Ce pot face?
Din antibiograma reiese e rezistent la majoritatea antibioticelor ( inclusiv ampicilina). Klebsiela e de vina sau poate e alceva ? intoleranta la lapte? nu stiu ce sa mai fac?
2 comentarii
0
03-07-2009, ora 13:16
carmennn
Nu este medic/terapeut
carmennn
am uitat sa metionez ca nu a facut niciodata febra, uneori e agitat(cred ca si din cauza calduri) si a luat constant in greutate - in 8 sapt a luat 1, 320 kg
0
23-06-2010, ora 11:21
floringeo76
Nu este medic/terapeut
floringeo76
buna ziua,
am sieu o fetita de 1 an si aproape 1 luna si ne luptam cu scaune cu sange cam de 2 zile (azi)!Doctora mi-a dat ieri sumetrolim 8 ml la 12 ore pana iese coprocultura (care iese abia maine)!Ii mai dau si enterolactis si smecta!Dar sunt fff speriata!Ce mai este de facut?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul