Kg in plus si atacul de panica

09-03-2007
ALLINUTZZA
Nu este medic/terapeut
ALLINUTZZA
Am 32 de ani dar nu am fost mereu asa de grasa am avut si 60 chiar si 57 kg dar acum iau un tratament din cauza unui atac de panica si plus gluconalactat de calciu si mg, v-as ruga daca puteti sa-mi recomandati ceva; un tratament pe baza de plante sau ce credeti ca este mai bine. Cu multumiri !
2 comentarii
0
09-03-2007, ora 00:00
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
daca preferi sa folosesti inlocuitori de masa sub forma de shake, pot sa iti recomand un program de slabire Herbalife. Principiul este ca inlocuiestI micul dejun si cina cu un shake a cate 200 kilocalorii, bogat in proteine si carbohidrati, dar fara grasimi prea multe. Dar apoi trebuie facuta cura de intretinere si trebuie sa inveti sa mananci sanatos, pentru a evita ingrasarea. daca esti interesata, ma poti contacta la dr.anca@personal.ro. Dar personal iti recomand o dieta echilibrata, inlocuitorii de masa fiind obtiunea secundara. Tu alegi!
0
27-12-2007, ora 00:00
brianna
Nu este medic/terapeut
brianna
Allinutzza, in primul rand trebuie vazuta cauza:starea sistemului nervos, dezechilibru hormonal sau o disfunctie a sistemului digestiv.ca sa obtii rezolvarea ingrasarii este necesara rezolvarea cauzei.luand in considerare cele scrise de tine cel mai probabil starea sufleteasca.un tratament naturist pentru reechilibrare sistemului nervos asociat unui sprijin psihologic ar fii indicat si modificarea stilului de viata.
Dr.Gheorghiu Mihaela
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.