Ketoconazol 200 mg

18-10-2012
Corinass
Nu este medic/terapeut
Corinass
Buna tuturor. Am si eu o reteta pt acnee. Fromilid 500 -un comprimat la 12 ore iar după terminarea a celor 14 pastile sa incep sa iau ketoconazol 200 mg câte doua pe zi. As dori sa ştiu dacă ketoconazolul este un medicament periculos, deoarece am citit ca are multe efecte adverse si destul de periculoase..de ex hepatita. Deja am terminat antibioticul si vreau sa ştiu cât mai repede dacă pot sa administrez ketoconazolul fără nicio teama.
Va multumesc!
3 comentarii
0
19-10-2012, ora 17:10
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Corina draga,
1. daca tratamentul ti-a fost recomandat de-un medic...totu-i ok
2. daca l-ai luat din n reviste sau/si publicitate..mai gandeste-te...sau poate-i prea tarziu.
S-ar putea sa ai efecte neplacute,
numai bine,
0
20-10-2012, ora 00:06
Corinass
Nu este medic/terapeut
Corinass
Buna Maria. Reteta mi-a fost recomandata de un medic dermatolog, asta nu-i o problema...dar dansul nu m-a întrebat decât dacă mă ştiu cu probleme hepatice, ceea ce este negativ... Eu mă ingrijoram in ceea ce priveşte ketoconazolul pt ca am citit ca pot apărea efecte adverse foarte grave si m-am panicat mai ales ca am avut probleme si cu antibioticul. Chiar dacă mâncam bine inainte de administrare, aveam dureri de stomac si un gust ffff amar in gura. ASA ceva nu mi s-a întâmplat niciodată. La 2 ore după pastila ziceai ca mestec pelin si efectul ramanea peste 3 ore pe timpul zilei iar când luam seara mă trezeam cu acest gust de îmi venea sa vars. D-asta spun ca îmi este teama de ketoconazol. Acum tocmai am luat prima pastila de ketoconazol si sper sa fie totul ok( am 15 pastile de luat ceea ce este ciudat pt ca trebuie sa le iau una dimineaţa si una seara). Eu nu mai ţin minte cemi-a spus doctorul la consult cu privire la administrarea medicamentelor si nici nu descifrez scrisul dansului de pe reteta, dar farmacista mi-a dat 15 pastile. Mă gândesc ca domnul doctor poate a vrut sa scrie pe o perioada de 15 zile respectiv 30 de pastile. Asta chiar nu ştiu. Poate poţi sa mă ajuti dacă te pricepi. In cel mai rău caz o sa mai dau o fuga la cabinet. Oricum îţi multumesc pt sfat. Si acum stau cu teama acestui ketoconazol. Sper sa fie bine. Îţi multumesc încă o data si multă sănătate !
0
24-05-2015, ora 20:36
Marianaio
Nu este medic/terapeut
Marianaio
Stai linistita ca aşa se întâmpla cand iei fromilid si eu am urmat un tratament cu fromilid dar medicul de familie mi-a spus ca o sa am gura amara de la el si dacă am probleme cu fierea aşa ca nu te ingrijora multă sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.