Junghiuri in cap!

19-10-2012
Rufusica
Nu este medic/terapeut
Rufusica
Buna!Am aproape 16 ani si astazi m-am trezit cu junghiuri, nu foarte dureroase, chiar suportabile, deja m-am obisnuit cu ele.M-au tinut toata ziua, din cateva in cateva secunde/minute.Cand ma luam cu treaba uitam de ele, dar daca nu aveam nimic de facut le simteam mereu.Pe partea stanga a capului, intre crestet si ceafa.Acum parca ma apuca si pe partea dreapta.Am mai avut asa ceva, de prin vara a inceput, dar se intampla foarte rar, odata la cateva saptamani, si ma tinea doar cateva minute.
In rest pot spune ca ma chinuie carceii..daca are vreo legatura cumva.Chiar din ce in ce mai des ma iau niste carcei groaznic de durerosi la degetele de la picioare, dar sub ele, exact la baza de unde porneste degetul.Ieri m-au luat ambele picioare si m-au tinut cateva minute bune timp in care mi-am lasat greutatea pe picioare.Ma mai trezesc noaptea cu carcei la gamba stanga sau dreapta.Dar asta mai rar.
Sunt interesata mai ales de junghiurile din cap.Din ce motive ar putea aparea?
Se poate de la ochelari?Port de un an si umpic si parca nu mai vad asa bine scrisul mic.Cred ca mi-au scazut dioptriile si trebuie inlocuite lentilele.Si cand ma fixez cu privirea pe ceva anume parca nu ma pot concentra.Parca mi-ar fugi ochii in alta parte, dar vada voia mea.Stau destul de mult si la calculator sau televizor.
Si in general nu prea am o pozitie buna..eu stau mereu cocosata.Tata imi zice mereu sa stau dreapta ca mi-a aparut o umflatura unde se termina coloana.Uneori chiar ma deranjeaza ceafa sau spatele.
2 comentarii
0
20-10-2012, ora 10:38
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
buna ziua,
TOT ceeace ti-a zis tatal tau..iata SI raspunsul...ti l-ai dat singurica.
- mananca putin si des
- bea multe lichide (apa, suc, ceai, supe.etc)
- dormi minim 7 ore pe noapte
- INCEARCA 1-2 ZILE SA NU TE UITI LA TV SI SA NU STAI PE NET...vei vedea ca-ti vei reveni
- ochelarii?.poate DA, dar dupa ce vei face SI celelalte enumerate-mai sus.
O zi buna!
0
19-06-2015, ora 21:18
Almez
Nu este medic/terapeut
Almez
Cand pui o intrebare nu sugerezi tu raspunsurile...Maria 123 ti-a raspuns fara sa-ti spuna nimic..S-a legat de ceea ce tu ai sugerat si asa nu ai aflat absolut nimic...
Daca tu ti-ai spus numai simtomele poate ai fi aflat ceva..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.