Janine - problematic?

05-01-2008
Caill
Nu este medic/terapeut
Caill
Buna ziua,

Am urmat un tartament cu Janine pentru acnee si pentru chistulete (functionale) la recomandarea unui medic.Am luat Janine 9 luni si am facut pauza de 3 luni. In prima luna de dupa incetarea tratamentului mi-a venit ciclul regulat, in a 2 luna cu o intarziere de 2 zile. Momentan, astept ciclul de 10 zile. Mi-am facut un test de sarcina si mi-a iesit negativ. Se poate ca intarzierea sa se datoreze din cauza chisturilor, desi micute sau din cauza ca pilule nu au fost compatibile cu organismul meu?
Mentionez ca de cand am inceput tratamentul cu Janine in prima luna am avut o scurgere maronie continua pana in cea de-a 2a luna dupa care nu am mai avut probleme. In schimb, menstruatia mi-a venit in cantitati ft reduse si ft inchisa la culoare.
Astept un raspuns. Nu mai am rabdare pana la controlul ginecologic.
1 comentarii
0
06-01-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Situaţia ar putea avea legătură mai degrabă cu tratamentul decât cu chistuleţele. Ar fi bine să nu fi luat anticoncepţionale Janine. Vedeţi măcar de acum încolo.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul