Jacob Creutzfeldt

16-12-2007
ARISA
Nu este medic/terapeut
ARISA
Buna ziua,

In urma cu o luna de zile mama sotului meu s-a trezit de dimineata simtind o usoara stare de ameteala, care in zilele ce au aurmt s-a accentuat.
Apoi timp de 3 saptamani au aparut simtome noi : incetinirea mersului, dificultati de vorbire, usoara confuzie. In cea de-a patra saptamana s-a afectat si memoria.
Acum se simte foarte rau, nu vorbeste, nu merge, este alimentata artificial.
La internarea in spital ( dupa apx 3 sapt de la debutlul bolii ) medicii au suspectat o eventuala tumoare la creier. S-a facut CT si nu s-a vazut nimic anormal. Atunci au crezut ca e vorba de un accident vascular si au tratat-o pt aceasta, dar dupa o saptamana au vazut ca starea se inrautatea si nu intelefeau ce se intampla.I-au facut analize din lichidul recoltat din sira spinarii si nu s-au evidentiat infectii sau virusi.
In cele din urma, desi este o boala f rara, medicii se gandesc ca ar putea fi vorba de Jacob Creutzfeldt. S-a facut RMI, am acest dischet si as vrea sa il prezint unui bun specialist sa cunosc si parea acestuia.
In acest moment nu i se adminisreaza nici un tratament.
Ma gandesc ca ar putea sa nu fie vorba de aceasta boala tinand cont de faptul ca este o boala f rara ( 1 caz la un milion ).
Va rog daca puteti sa ma ajutati cu o recomandare si de asemeni sa-mi impartasiti parerea dvs.
Pot sa va spun de asemenea ca in urma cu 30 ani ( acum avand varsta de 70 ani ) a avut enterocolita, o forma mai agresiva, a fost foarte grav bolnava atunci, ani de zile a facut tratament cu Salazopirin iar de curand s-a constatat ca aceasta a revenit. Ar putea fi vreo legatura ?
Va rog daca puteti sa-mi trimiteti cat mai urgent un raspuns, starea ei e f grava !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.