Iritatii si mancarime in zona genitala + miros | Forumul Medical ROmedic

Iritatii si mancarime in zona genitala + miros

28-04-2007
Dany988
Nu este medic/terapeut
Dany988
Buna ziua.Am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin se irita si secreta o substanta mirositoare.Cand nu este iritata, se poate vedea ca zona are o culoare mai inchisa si la o frecare indiferent cat de usoara, capata un aspect uscat.Am aceasta problema de cc. 2 ani si banuiesc ca am capatat-o la un strand, dar pt ca am fost plecat din tara o perioada, nu am avut timp sa ma interesez de ce ar putea fi.In timpul acesta iritatia s-a extins cam 2 cm pe fiecare coapsa, in zona genitala.As vrea sa stiu, inainte sa vizitez vreun cabinet, daca exista vreo alifie, ceva, care sa ma scape si chiar denumirea afectiunii, daca va este clara.Va multumesc anticipat.
5 comentarii
0
29-04-2007, ora 00:00
al_dumitru
Identitate neconfirmată
al_dumitru
poate fi un stafilococ, un microb care se ia de la stranduri si chiar de la mare, fiind mai rezistent ca alti microbi la substantele dezinfectante folosite. Trebuie mers la medic, facuta analiza locala pentru a se pune un diagnostic precis si...exista metode sa scapati de simptomele neplacute.
0
03-05-2009, ora 23:40
maria.raicu
Nu este medic/terapeut
maria.raicu
Buna seara
Problema mea se refera la iritatii in zona axilei. Au aparut cam acum un an, dar nu era nimic deranjant. De aproximativ 3- 4 luni s-au extins la ambele axile, prezinta mancarimi puternice si arata ca niste pete mari rosii, care se usuca si fac o oarece cojita. Am incercat sa le tratez cu crema de galbenele, pentru ca si ustura, dar nu am avut nici un rezultat pana acum. Ce imi recomandati, in afara de consultatia unui medic? Am o programare, dar este de abia peste 3 saptamani si as vrea sa remediez macar partial problema. Multumesc mult.
0
04-05-2009, ora 00:16
al_dumitru
Identitate neconfirmată
al_dumitru
Probabil sunt de la o depilare cu o lama infectata, sau de la un deodorant care nu ti se potriveste. Pana la consultatie, poti incerca cu tinctura de caldendula (tot galbenele, dar e spirt, nu crema).Si mai sunt creme cu cortizon, cum ar fi Nidoflorul, dar are, din pacate, efect pe loc si... da dependenta. Adica iti e bine cat te dai cu el, deci scapi de iritatie, dar nu rezolva definitiv problema.
0
07-05-2009, ora 09:35
oane
Nu este medic/terapeut
oane
buna ziua. am niste mancarimi in zona genitala, senzatia cum ai fi ars, mai ales deasupra penisului. in urma cu 3 zile am avut un contact sexual oral. se poate sa fie aceste mancarimi sau senzati din cauza aceasta ? multumesc
0
11-08-2009, ora 23:14
andreiutu22
Nu este medic/terapeut
andreiutu22
buna ziua...am niste mancarimi in zona genitala...sunt ca niste bubite rosii care provoaca mancarimi...dupa care se unfla cand ma scarpin.poi elimina un lichid...dupa o perioada se usuca poi imi apar altele...ce pot face va rog ajutatima...multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lubrifierea insuficientă a vaginului - cauze È™i tratament
  • Uscăciunea vaginală - remedii, tratament, sfaturi utile
  •