Iritatie subrat

28-12-2007
sbv
Nu este medic/terapeut
sbv
Initial am avut o iritatie, f asemanatoare cu cea provocata de transpiratie (roseata pielii, dar fara usturime) uneori cu senzatie de mancarime..nu am dat mare importanta..o parte din zona iritata a devenit lucioasa..acum au aparut 5 rani care dor si ustura la atingere, daca sunt stranse elimina un lichid transparent galbui cu un miros asemanator puroiului..M-am dat cu crema de galbenele..micile rani sunt in continuare dar restul iritatiei se usuca avand un aspect de matreata. poate cineva sa-mi spuna ce ar putea fi, pana ajung la un medic specialist?
3 comentarii
0
28-12-2007, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Se pare ca este o dermatita, etiologia poate fi bacteriana, micotica. V-as putea sugera o igiena riguroasa ( faceti dus dimineata si seara si folositi un gel de dus cu ph neutru sau pentru bebelusi, ca sa evitam o iritare suplimentara) Local, nidoflor 1 aplicatie dimineata si seara, 7 zile.Este posibil sa aveti nevoie si de altceva, mergeti la medicul de familie sau dermatolog.
0
14-07-2008, ora 00:00
dass
Nu este medic/terapeut
dass
Buna seara, am o problema, mi-a aparut o iritatie la subrat.Presupun din cauza deodorantului pe care l-am folosit Deo Maxim, desi e foarte puternic nu m-a scapat de transpiratia in exces in schimb m-am ales cu o iritatie.Ma ustura si ma mananca foarte tare, initial m-am dat destul de des cu crema de galbenele si incepuse sa dea semne de ameliorare dar am facut prostia sa ma dau iar cu acel deodorant pentru ca aveam nevoie neaparat si tocmai ma epilasem in acea zi.Am o intrebare, daca folosesc clotrimazol ma ajuta cu ceva?
0
30-06-2009, ora 21:19
arianaalexia
Nu este medic/terapeut
arianaalexia
Buna seara, am o problema, de cateva zile mia aparut sub brat niste rani.initial mai apartu ca un fel de iritatie mai tarziu a inceput sa ma mamance si apoi miau aparut aceste rani care arata ca si cand ai avea pielea uscata dar sunt de culoare rosie care uneri dor si ustura.Daca stie cineva ce ar putea fi si ce as putea folosi pt ca sa dispara
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.