Iritatie penis in urma tratamentului

08-04-2014
gaby9128
Nu este medic/terapeut
gaby9128
Buna ziua! Am fost diagnosticat cu Candida si mi s-a prescris urmatorul tratament : Diflucan de 150mg doza unica, Zanocin 200mg 10 zile impreuna cu Linex Forte si Lomexin crema. Dupa 5 zile de tratament a inceput sa mi se cojeasca pielea de sub penis, a preputului si au aparut ca niste mici taieturi care ma ustura. E posibil sa fie o reactie din cauze cremei ?
Doctorul mi-a pus diagnosticul in urma analizelor dar spun si aici simptomele in caz ca va vine alta idee : dupa ce intretineam actul sexual, nu de fiecare data, varia, imi apareau bubite rosii si un timp dupa ce terminam actul ma ustura in interior dupa care trecea. Inca un lucru care l-am observat, cand fac dus si apa imi curge fix pe capul penisului simt ca o durere in interior si urinez in cateva secunde. Durerea aceasta am obervat-o mai recent insa celelalte apareau doar dupa actul sexual. Orice idee si sugeste este binevenita! Va multumesc !
2 comentarii
0
18-07-2014, ora 21:24
masty
Nu este medic/terapeut
masty
Salut..
Imi pare rau ca nu pot sa iti dau vreun sfat..si eu ma confrunt cu aceiasi situatie...sm luat tratament pt tricomonas prima data acum pt candida si a inceput sa mi se exfolieze capul penisului pe interior cu tot cu pielea care se decaloteaza si e rosu foarte iritat pe unde sa luat pieliţa..si cand nu se luau pielitele erea rosu ca niste pete asa :((
Ai depistat pana la urma ce erea ai facut vreun test ?
Multumesc anticipat pentru răspuns
0
14-07-2019, ora 17:36
Mariusarad
Nu este medic/terapeut
Mariusarad
Buna din ce cauza am iritare pe pielea care acoperă capu penisului sunt niște bubite mic roși va rog un sfat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: