Iritatie penis cu usturimi in timpul actului sexual

16-08-2011
andre1
Nu este medic/terapeut
andre1
Salutare tuturor.
Am o mica mare problema: Sunt la muca pe un vas de croaziera si daca as divulga problema mea as putea fi trimis acasa. Asa ca in prima instanta as dori s-o prezint aici.
Am o prietena aici pe vas cu care mentin relatii sexuale neprotejate de vreo 2 ani. Nu am avut niciodata probleme medicale in acest sens dar ultimile dati am simtit o usoara usturime la contactul sexual pe care am ignorat-o crezand ca e din cauza frictiunii. Insa aseara am avut usturimi si inflamarea glandului ca si cum s-ar fi umflat in urma unei arsuri. Culoare rosie si apar mici ulceratii dupa actul sexual care au disparut dupa aprox 1 ora. Azi am ramas cu o anumita sensibilitate la nivelul penisului si sunt un pic ingrijorat.
Multumesc tuturor celor ce investesc timp si rabdare in acordarea unor eventuale raspunsuri.
1 comentarii
0
09-10-2011, ora 13:59
otonel
Nu este medic/terapeut
otonel
Salutare, ceea ce ai tu se numeste balanita candidozica.Probabil ca pana acum ai aflat...mie mi s a intamplat asta acum 7 luni.Pentru inceput am luat 14 pastile de fluconazol 1/zi si vitamina e, si unguent pimafucin. Mie mi a trecut in 3 saptamani, cu abstineneta sexuala bineinteles.Cred ca ar trebui serios sa te gandesti la cauze.Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.