Iritatie penis

30-10-2009
Alex9911
Nu este medic/terapeut
Alex9911
Buna ziua. In urma unui contact sexual mi.au aparut pe capul penisului cateva bubite, se prezinta ca o iritatie, nu ma mananca sau ustura, le am de cca. 1 saptamana. Cu cativa ani in urma am mai avut acest tip de iritatie dar s.a vindecat singura. M.ar interesa daca imi puteti recomanda o crema sau ceva asemanator pt. disparitia bubitelor. Va multumesc.
3 comentarii
0
31-10-2009, ora 10:31
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
Man, vezi sa nu fie sifilis, ca ala la inceput nici nu doare, nici nu ustura.Cauta si tu poze pe net si vezi daca seamana.Ca daca e sifilis si ai avut tot aia acum citova ani si nu ai trata-o, e bai.Mare.(sifilisul se "vindeca" aparent, fara tratament, dar microbu ramine in organism, creste si se ingrasa, si cind reapar simptomele deja esti in faza terminala...)
0
23-03-2011, ora 05:10
BogdanSud
Nu este medic/terapeut
BogdanSud
Buna ziua. In urma unui contact sexual cu prietena mea mi'au aparut niste bubite mici si rosii..un fel de iritatie pe capul penisului care ustura...iar prietena mea are mancarimi. Imi puteti recomanda ceva? Va Multumesc.
0
11-04-2011, ora 22:04
omul27
Nu este medic/terapeut
omul27
sal...cine ma poate ajuta si pe mn cu ceva...mi au aparut in capul penisului niste bumite mici rosii cam de 1 saptamana dupa ce am facut sex, prietena mea nu are nik...or fii de la prezervativ?...ce trebuie sa iau ca sa dispara?astept un raspuns. multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: