Iritatie penis?

21-01-2014
robertbv
Nu este medic/terapeut
robertbv
Acum doua zile am avut parte de un conctact sexual neprotejat, inainte sa ejaculez m-am oprit din penetrare si persoana de langa mine m-a ajutat sa ejaculez prin masturbare, pe tot timpul masturbarii am fost uscat, dupa aceea capul penisului s-a inrosit si inflamat foarte putin si am mancarimi, este mai dificil ca sa decalotez si a aparut o pelicula alba. Ce pot face in legatura cu asta?
7 comentarii
0
21-01-2014, ora 13:17
adelinaa2008@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
adelinaa2008@yahoo.com
Buna ziua ! Sotul meu in urma unei echografii a fost diagnosticat prezumtiv cu HEMANGIOM hepatic drt 2014 a mai facut si acum 6 ani si la fel ne-a spus.medicul specialist ne-a recomandat CT.ABDOMINAL.Nu dispunem de acesti banuti care ne trebuie, ce sfat ne dat trebuie neaparat sa faca CT ABDOMINAL?Fiindca nu are nici un simptom doar o steatoza hepatica analizele bunicele la ficat si i-a dat sa ia LAGOSA.Daca era ceva suspect ari fii iesit la analize nu?Va rog sa ma ajutati!MULTUMESC!
0
21-01-2014, ora 13:51
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
Robert

tu ti-ai cam raspuns la intrebare...practic in timpul masturbarii tu erai uscat...prin frecare capul penisului s-a iritat(e normal sa se irite...gandeste-te ca cineva iti face un masaj fara ulei??ce crezi ca se va intampla??))gandeste-te ca ai penetra fara ca vaginul sa fie lubrifiat.nu stiu de unde provin mancarimile(poate ca PH-ul din vaginul iubitei tale este unul acid si poate din cauza asta...oricum pe viitor niciodata sa nu te mai masturbezi pe uscat NICIODATA!!!si ca un sfat, daca continua aceasta mancarime si inflamatia nu trece, mergi la un medic urolog s-au dermatolog si ei vor sti exact despre ce este vorba!!!numai bine!!
0
21-01-2014, ora 22:53
robertbv
Nu este medic/terapeut
robertbv
Mersii mult!
0
10-07-2014, ora 22:08
johnie
Nu este medic/terapeut
johnie
buna ziua.acum cam cinci luni mi-a aparut pe capul penisului pete rosii fara mancarimi.am ancercat mai multe variante cu creme si medicamente:cefuroxima, fluconazole teva, canesten crema, lomexin, baneocim.a si trecut dar mia venit anapoi.am facut si un examen de urina si este negativ.de la lomezin mi-a fost mai bine dar dupa un timp iar a aparut.ultima oara am luat baneocimul crema si sa facut si mai rau.si de la cefuroxima mi-a trecut dar iarasi mi-a venit anapoi.o fi ceva alergie?va rog ajutati-ma.cu stima.
0
30-07-2014, ora 22:53
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
De neinteles cum ai reusit sa-ti administrezi atatea antibiotice (fiecare actionand asupra unui spectru de germeni). Dar cine ti-a prescris de exemplu lomexin?
0
15-10-2014, ora 17:19
johnie
Nu este medic/terapeut
johnie
buna ziua.iarasi va scriu domnule doctor ptr.ca randul trecut am folosit advantan si mia trecut.acum mia aparut iarasi, iar folosesc advantan dar nu imi trece.ce ar trebui sa fac totusi_
0
21-10-2014, ora 18:21
johnie
Nu este medic/terapeut
johnie
buna domnule doctor.nu va suparati dar nu puteti sa imi dati raspunsul mai repede ptr. ca as vrea sa stiu ce sa fac.va multumesc anticipat.cu stima.ioan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •