Iritatie

15-05-2008
sir
Nu este medic/terapeut
sir
Am 23 de ani, mi-a aparut iritatia asta chiar in zonele unde scrotul atinge coapsele(in stanga si in dreapta lui) exact acolo unde transpir, daca imi pastrez zona perfect uscata tot timpul si reusesc asta de ceva vreme nu am nici o problema si ma mananca doar f rar, cam o data pe zi dar nu ma scarpin pt ca devine din ce in ce mai puternica senzatia. Daca zona nu e iritata si nu am transpirat aproape ca nici nu se vede pata, e doar putin mai rosu decat culoarea pielii, iar cand ma scarpin zona se decoloreaza si ajunge exact ca si culoarea pielii, apoi revine rapid la un rosu aprins, nu am scurgeri si nici alte probleme cu penisul.Cred ca este vorba despre o micoza.Ce trebuie sa iau?Multumesc anticipat
2 comentarii
0
16-05-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Cel mai bun tratament iti va fi dat de medicul dermatolog, in urma examenului clinic.O sugestie: igiena locala riguroasa( dus de 2 ori pe zi, dimineata si seara, foloseste un gel de dus cu ph neutru) si clotrimazol crema 1%, 1 aplicatie pe leziune de 2 ori pe zi dimineata si seara, 2 saptamani;numai bine
0
19-05-2008, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Dusurile dese fac foarte bine unei micoze deoarece ciupercile iubesc umezeala ! In plus, aplicatia de clotrimazol crema doar 2 saptamani este insuficienta, deoarece turn-over-ul epidermului (adica reinnoirea pielii) este de 28 de zile. Ca urmare, orice tratament antimicotic trebuie sa dureze 4 saptamani.
Oricum, sfatul "elinei" trebuie privit cu ingaduinta pentru ca ea se declara "medic oftalmolog".
Pentru a scapa mai repede de roseata si prurit este indicata o crema care, pe langa substanta antimicotica, are in componenta si un preparat cortizonic.
Ca urmare, eu te-as sfatui sa aplici de 2 ori pe zi, dimineata si seara, Travocort crema, masand bine locul, timp de 7 zile, apoi numai seara, timp de 21 de zile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.