Intrebare urgenta!!

13-02-2010
Georgiana Elena
Nu este medic/terapeut
Georgiana Elena
Buna! Ma numesc Georgiana si am 18 ani. Acum cateva saptamni am decis sa-mi incep viata sexuala alaturi de prietenul meu. Desi la inceput, virgina fiind, nu ma simteam deplin pregatita, cu timpul mi-am dat seama ca este o persoana deosebita, care ma respecta si la care tin foarte mult. Prima noastra incercare a fost pe data de 28, la doua zile dupa ce mi se terminase menstruatia. A fost initial o etapa de atingeri, in scopul lubrifierii mele pentru a nu ma durea foarte tare, apoi mi-a introdus un deget in vagin. Vazand ca lucrurile se indreapta vertiginos catre "punctul culminant", l-am rugat pe prietenul meu sa-si puna prezervativul, deoarece stiu cat de importanta este contraceptia. Dupa ce a facut acest lucru, mi-a introdus din nou degetul in vagin, insa lucrurile nu au mers mai departe deoarece imi era teama, asa ca am decis sa o lasam pe alta data. A 2-a incercare a fost la cateva zile dupa prima, insa penetrarea nu a mers pana la capat deoarece ma durea destul de mult. La cateva zile dupa aceasta a 2-a incercare, au inceput sa ma doara sanii destul de rau, o durere asemanatoare cu cea premenstruala, insa azi este 12 feb si durerea inca persista. Am citit ca durerea de sani este unul dintre primele simptome ale unei sarcini. Reluand succesiunea intamplarilor, mi-am pus intrebarea daca nu cumva pe degetul pe care mi l-a introdus prietenul meu in vagin dupa ce si-a pus prezervativul se afla lichid preejaculator, care contine spermatozoizi. Teoretic, nu eram in perioada fertila, insa durerile de sani ma ingrijoreaza.As putea fi insarcinata? Sa fie ele efectul schimbarilor din organism ce se petrec o data cu inceperea vietii sexuale(chiar daca partiala, ce e drept), cauza unui dezechilibru hormonal? Mentionez ca orice urma de acnee de pe fata a disparut, insa durerile de sani, cu intensitati mai mari sau mai mici nu-mi dau pace. Multumesc anticipat pentru raspunsurile si parerile dvs.
2 comentarii
0
14-02-2010, ora 09:39
ingridb
Nu este medic/terapeut
ingridb
buna! dupa cate zile isi face efectul marvelon28? va rog mult sa imi ziceti daca pot ramane insarcinata daca am avut contact sexual dupa administrare a doar4 pastile dintr-un blister?
0
14-02-2010, ora 21:49
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Georgiana: astfel de probleme pot aparea si chiar apar si de la incercarile de dezvirginare facute si care au in general un impact inconstient puternic asupra trupului si sufletului fetei/femeii.
Nici macar nu trebuie sa fi dezvirginata fizic pt. acest lucru.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul