Intrebare urgenta!!!

12-09-2012
rosana1
Nu este medic/terapeut
rosana1
Buna ziua eu am tatal bolnav d p d v psihiatric are mari probleme a fost internat acum 2 luni pentru ca a incercat sa se arunce de pe ferestra si daca nu il impiedicam eu acum nu mai era dar ideea este ca spune ca niste voci l au indemnat la rau si de atunci a avut 2 tratamente schimbate pentru ca nu se simtea bine si vroiam sa va intreb daca imi poate raspunde cineva cat mai repede acum de vreao 4 zile iau aparut din nou vocile si se comporta ciudat si este mereu suspicios si am fost la doctor cu el unde este inregistrat si are si dosar si nu am rezolvat nimic doar ca ia schimbat un medicament si a spus ca ea nu raspunde asta deoarece respectiva doctorita a fost in concediu si inlocuitoare ei ii daduse tratamentul mno si acum sper sa fie totul bine pentru ca a trebuit sa dau comanda si de abia vineri poate sa ia acel medicament dar l a mai luat odata si nu ia facut bine si vroiam sa va intreb oare o sa se simta mai bine cu acest tratament el ia acum dimineata romparkin, ketilept si seara rivotril si darizol si a fost bine pentru 2 luni dar acum iarasi are halucinatiile astea auditive si acum ia dat doar sa ia 2 pastile de solian si sera la fel rivotril si darizol, sper sa isi revina cu acest solian dar culmea este ca te duci in spital cu speranta ca macar acolo o sa gasesti solutia si cand incolo ti se spune ca nu isi asuma raspunderea nimeni incredibil.
1 comentarii
0
12-09-2012, ora 19:20
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
V-am dat un raspuns pe celalalt topic unde ati postat. Trebuie sa-l internati din nou la psihiatrie de urgenta pe tatal dvs.!

Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul