Am o raguseala de mai mult timp

14-05-2012
mariadoinaalecua
Nu este medic/terapeut
mariadoinaalecua
Buna ziua!

Mr. Nick... De mult citesc postari de pe acest forum si am fost si sunt profund impresionata de tot ce ai scris! Fii binecuvintat pentru tot ce faci din Inima Cristica! Ptr ca aceste raspunsuri doar de acolo pot sa vina!

As fi vrut sa fie doar un email de apreciere si iubire ptr ajutorul tau dar din pacate tot o problema m-a adus aici.
Am o raguseala in voce de mai mult timp. Am facut mai demult o consultatie la Parhon si o dna dr. mi-a spus atunci ca nu imi folosesc bine vocea si am nevoie de reeducarea ei. Problema e ca pe vremea aceea lucram si vorbeam mult la mobil asta fiind o componenta a serviciului meu. Da, de felul meu sunt vorbareata si consider ca Cuvintul este Energia lui Dumnezeu ce o avem la indemina ptr a transmite Lumina! Am si un tata care nu aude bine si mi-am folosit vocea mult pe tonalitati inalte. Acum in continuare vorbesc destul de mult ptr ca nu pot refuza solicitarile telefonice primite. Am facut o biorezonanta si nu s-a depistat nimic la acest nivel. Mi s-a spus ca nu exista un capitol distinct in computer ptr corzile vocale. As vrea un consult orl dar fara nici un fel de agresiune fizica, ! Si sincer vorbind doresc un medic care sa iubeasca oamenii si munca lui, asemeni tie Mr Nick. Am mai luat si produse homeo si Homeovox, sunt efecte dar partiale. Dimineata vocea e mai buna uneori chiar normala dar dupa primele vorbe cu tata care imi reproseaza ca nu ma aude recad in frecventele pitigaiate. La biorezonanta mi s-a spus ca chackra gitului e blocata, dar atit fara nimic ce s-ar putea face. Nu am nici un fel de dureri sau jena, doar o data sau poate de doua ori dupa o mai lunga conv la mobil am simtit usoara usturime. Folosesc si propolis si a doua zi nu mai simteam jena. pOTI TE ROG SA MA INDRUMI SPRE O ABORDARE CORECTA PTR VINDECARE? o analiza neinvaziva, un nume de om in primul rind la care sa ma duc cu inima deschisa ?
Iti multumesc ptr faptul ca existi indiferent daca vei ajunge sa citesti sau nu aceste rinduri!
cu iubire,
maria doina
6 comentarii
0
16-05-2012, ora 19:43
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Stimată dră/dnă mariadoinaalecua, vă mulţumesc mult pentru cuvintele frumoase ♥
Disfonia dv. (răguşeala) ar trebui să vă fie investigată în cadrul Institutului de Fonoaudiologie şi Chirurgie Funcţională ORL, Prof. Dr. D. Hociotă, din Bucureşti, prin intermediul unei examinări laringiene videostroboscopice, de pildă. În acest sens, vă rog să vă adresaţi secţiei clinice nr. 1 - microchirurgie ORL şi foniatrie / recuperarea vocii a institutului respectiv, consultând unul dintre cei 6 medici primari ORL disponibili.
_

Date de contact:
Institutul de Fonoaudiologie şi Chirurgie Funcţională ORL 'Prof. Dr. D. Hociotă'
Str. Mihai Cioranu, nr. 21, sector 5, Bucureşti
Telefon: 021 410 21 70;
Fax: 021 410 02 78
PROGRAM DE LUCRU CU SECÈšIILE SPITALULUI
MEDICI:
8ºº - 13ºº - activitate curentă
ASISTENÈšI MEDICALI: program organizat în ture astfel încât acoperă integral 24h din 24h.
FARMACIE CIRCUIT INTERN: 7ºº - 15ºº
MEDICI DE GARDĂ: 14ºº - 8ºº
PROGRAM DE LUCRU IN AMBULATORIU DE SPECIALITATE
MEDICI: 8ºº-12ºº
ASISTENȚI MEDICALI: 7ºº-14ºº
PROGRAM: L-V: 8ºº-16ºº
_

Observaţie: Examinarea ORL făcută în cadrul institutului se realizează fără agresiune fizică, cel puţin teoretic!
_

În plus...
Dacă doriţi să consultaţi un medic/terapeut care să iubească oamenii şi munca, vă recomand să apelaţi la serviciile dnei Ana Maria Iliescu, ale cărei date de contact le puteţi găsi în rândurile de mai jos.
PROF. DR. ANA-MARIA ILIESCU - Specialist în terapii complementare şi alternative naturiste
CABINETUL ANASAN
str. Valea Furcii nr. 8, sector 6, Bucureşti,
Tel. fix: 021/ 777.71.96
Tel. mobil: 0722.552.992 (tel. personal)
_

Până în momentul consultării medicului, vă sugerez/recomand să sugeţi de 1-3 ori pe zi câte un comprimat de Tymisept (de la Zdrovit). După sugerea comprimatului să NU beţi apă şi să NU mâncaţi timp de 30 min. - 1 h.
Puteţi să vă administraţi şi ceai sau tinctură de sânziană galbenă, pentru că această plantă este deosebit de bună pentru echilibrarea funcţionalităţii corzilor vocale. Accesaţi link-ul de mai jos pentru a citi mai multe despre efectele curative ale acestui plante:
http://forum.romedic.ro/prod/Sanziana-galbena, _un_remediu_natural_pentru_tratarea
_bolilor_tiroidei, _corzilor_vocale_si..._064908.html
Evitaţi să vorbiţi tare şi/sau în şoaptă; vorbiţi normal, folosindu-vă de o tonalitate medie. NU vorbiţi mult, sau mai bine zis nu mai mult de 25 de minute fără pauză. Vă este strict interzis să ÈšIPAÈšI, să consumaţi apă rece (de la frigider) şi alimente acre, reci şi fierbinţi. Beţi suficient de multă apă, pentru a avea un grad optim de hidratare (minim 1-1, 5 l/zi). Faceţi, când şi cât se poate, pauze vocale TOTALE (în timpul lor nu tuşiţi (când vă vine să tuşiţi, înghiţiţi în sec de mai multe ori), nu gânguriţi, nu şuşotiţi, nu cântaţi, nu şoptiţi, nu vă dregeţi vocea, într-o singură expresie NU vorbţi absolut deloc); comunicaţi cu cei din jurul dv. prin sms, prin semne, prin scris, prin mimică, prin privire etc.).
VĂ ROG, nu vă jucaţi cu răguşeala. Vocea afectată de răguşeală denotă clar o congestie laringiană; în aceste condiţii, suprasolicitarea vocală poate conduce la apariţia unor polipi şi nu numai.
_

Răguşeala este o formă de suferinţă!
Ca şi fapt divers, problema suferinţei de orice natură, în lume, a îndurerat şi zbuciumat dintotdeauna conştiinţa omului, în profunzime, indiferent de condiţie socială, naţionalitate, religie, sex şi de alte particularităţi fizico-mentalo-psiho-spiritualo-civice. În ciuda progresului medicinei, bolnavii se înmulţesc şi, mai mult decât atât, apar boli noi, unele incurabile.
Cu răbdare şi în linişte, vă rog să accesaţi link-ul de mai jos şi să citiţi în întregime măcar primul posting al topicului "Psihoterapie pentru trup şi suflet, din perspectivă medico-spirituală: suferinţa", pentru a înţelege mai multe cu privire la cauzele generale ale suferinţei şi la căile prin care se poate ameliora sau trata suferinţa, oricare ar fi ea:
http://forum.romedic.ro/prod/Psihoterapie_pentru_trup_si_suflet, __din_perspectiva
_medico-spirituala:_suferinta_!_059479.html
Relaţia/Comuniunea dv. cu Dumnezeu trebuie întărită, pentru că în mod clar medicul tratează, dar numai Dumnezeu vindecă!

Acestea fiind spuse, am cam încheiat :-)
Cu iubire creştină, respect şi preţuire, dorindu-vă toate cele bune şi o zi splendidă, într-o săptămână relaxantă, într-o lună echilibrată, într-un an cumpătat şi într-o viaţă desăvârşită în adevăr, iubire, credinţă în Dumnezeu şi lumină,
Mr. Nick
0
16-05-2012, ora 23:40
mariadoinaalecua
Nu este medic/terapeut
mariadoinaalecua
Adevarat Ca A Inviat!

Multumesc mult si Fii Binecuvintat Minunatule Mr.Nick!

Desi au trecut vreo 2 ore de cind am citit raspunsul sunt inca impresionata de profunzimea si omenia ce razbate din fiecare cuvint! L-am listat si o sa-l citesc de atitea ori pina il voi integra. Toate informatiile sunt pretioase si acum stiu ca ceea ce aveam nevoie am primit prin informatiile despre dna prof dr Ana Maria Iliescu. Miine am sa o sun.
Am sa urmez sfaturile tale si cu ajutorul bunului Dumnezeu o sa razbat. Dar mai stiu ca Dumnezeu ne ajuta prin toti cei care apar in calea noastra. Iar tu Mr. Nick esti un trimis special al Lui pentru multi, multi oameni ce au nevoie de indrumarea ta iubitoare. Da, e adevarat in fata Lui toti suntem egali, El ne iubeste la fel chiar daca noi nu vedem si nu intelegem asta de cele mai multe ori.

Cu iubire si recunostinta,
maria doina alecu
0
19-05-2012, ora 01:16
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

@mariadoinaalecua, ♥♥♥.
Lângă mulţumirea dv. adresată mie, fără doar şi poate, eu trebuie să ataşez mulţumirea mea adresată dv., aşadar vă mulţumesc pentru încrederea pe care aţi avut-o şi o aveţi în mine.
Da, aveţi perfectă dreptate, Dumnezeu ne ajută (şi) prin toţi cei care apar în calea noastră.
Romedicul este "via - plantaţia viticolă" a lui Dumnezeu, una dintre multele vii ale Lui, iar eu sunt în ea un lucrător, unul dintre cei mulţi existenţi. Dv. sunteţi una dintre viţele de vie. În urmă cu 5 zile, v-aţi întins o coardă - o ramură din tulpina dv. - către mine, m-aţi atins şi m-aţi rugat să vă ajut. V-am ajutat cu tot dragul, cum aş fi putut să nu o fac, mai devreme sau mai târziu?! Am vărsat din inima mea, pentru dv., un strop din iubirea pe care El o picură zilnic în mine. Asta sunt eu pe acest forum; nimic mai mult, decât un lucrător vărsător. Vărs fără încetare tainele a tot ce am bun în mine!
Ştiţi ceva? Prin cuvintele pe care vi le-am scris în posting-ul anterior, dar şi prin cele din posting-ul acesta - cuvinte simple, preluate din adâncul sufletului meu - am "însămânţat" în dv., fără să vă las să vedeţi, câte o scânteie de lumină din fiecare culoare a curcubeului (ROGVAIV, culorile curcubeului însămânţate în dv. - ROŞU, culoarea vitalităţii; ORANJ (portocaliu), culoarea echilibrului între spirit şi energia trupului; GALBEN, culoarea sfinţeniei; VERDE, culoarea speranţei; ALBASTRU, culoarea liniştii, armoniei; INDIGO, culoarea elevării şi VIOLET, culoarea echilibrului între pământ şi cer, simţuri şi spirit, patimă şi înţelepciune şi, totodată, culoarea smereniei, cumpătării, spiritualităţii); scânteile mele vor germina în dv. şi se vor transforma în raze luminoase, cu harul, voia şi grija lui Dumnezeu - şi în momentele oportune, sprijinul lor tandru se va presăra peste inima, mintea şi sufletul dv., dăruindu-vă, prin pronie divină, de fiecare dată, câte un imbold să deveniţi un om şi mai bun decât deja sunteţi, pentru că sunteţi.
Ca şi fapt divers, a avut părintele Arsenie Boca un aforism care mie mi se potriveşte perfect, şi anume: Asta îmi este toată misiunea şi rostul pe pământ, pentru care Dumnezeu m-a înzestrat cu daruri - deşi eu sunt nevrednic. Pentru asta sunt abordat de către mulţi oameni, ca să propovăduiesc iubirea Lui şi sfinţirea oamenilor prin iubire. De alte gânduri şi rosturi sunt străin.
Îmbrăţişând lumina din dv. şi sărutându-vă mâna dreaptă, vă doreşte o noapte bună,
Mr. Nick
0
22-09-2012, ora 14:55
elyza_24
Nu este medic/terapeut
elyza_24
buna am nevoie de ajutor vreau sa fac un copil si nu am ramas insarcinata pana acum am hirsutism destul de sever si
ovare polichistice am facut si niste analize anul acesta prin februarie rezultatele sunt urmatoarele fsh 3, 6 u/l Lh 5, 48 u/l testosteron 0, 47 ng/ml 1, 63 nmol/l prolactina 23.6 ng/ml 494.6 mU/l 17hidroxiprogesteron 2.30 ng/ml TSH 2.1210 yu/ml anticorpi anti tpo 0.3 IU/ml dimensiunea ovarului L 3.76cm W 2.16cm uter L 6.04CM W 3.01cm mi sa recomandat duphaston 6 luni din ziua a 15a de la ciclu 10 zile.Vreau sa nu mai am probleme imi doresc un copil oare as avea vreo sansa.multumesc !!
0
14-10-2012, ora 14:30
dentalex
Nu este medic/terapeut
dentalex
Buna ziua, ma bucur ca am v-am gasit si dupa ce am citit m-am hotarat sa va pun si eu o intrebare.
Acum doi ani am avut o raguseala ( vreo doua luni), nu ma durea nimic apoi cand mi-am facut exudatul am descoperit ca am streptococ am facut tratament cu moldamin si nu am mai avut nimic pana acum doua saptamani.La inceput am spus ca o sa imi treaca fiind la o nunta am spus ca este de la fumul din sala, dar acum dupa doua saptamani nu mai pot vorbii.Mentionez ca nu am fumat niciodata.
Oare se poate sa imi reapara acel streptococ?
Nici acum nu ma doare si nu simt nici o jena in gat.
Va multumesc si astept sa ma indrumati unde sa ma duc si ce sa fac.
0
18-12-2013, ora 19:29
jesssica
Nu este medic/terapeut
jesssica
Buna seara mr Nick, am si eu o problema si poate ma ajutati cu un sfat. Am fost la multi medic i pt niste dureri la colon, asa credeam initial dar in urma unei recente colonoscopii am diagnosticul de ' sindromul levatorului anal' mi-au propus ketonal supoz dar nu pot trai la infinit cu acestea si nu mai spun ca nu au efect. Din ce am citit cica este o afectiune care nu are vindecare decat ameliorare prin terapie galvanica. Ce vreau sa intreb este: exista un remediu? sau ameliorare si ce riscuri exista in viitor? cauze banuiesc: statul f mult la birou, inele tasate la coloana, constipatie. Multumesc si astept cu tot sufletul un rraspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: