lipsa completa a poftei de mancare la copil 2 ani

10-08-2010
erikas
Nu este medic/terapeut
erikas
Buna ziua,

As aprecia daca cineva ma poate ajuta in urmatoarea problema: am doua fetite, una de 2 ani si una de 1 an.

Problema pe care o am este cu fetita de 2 ani diagnosticata cu anemie in urma analizelor. Urmam tratament cu Ferrum Haussmann si Cavit, iar regimul alimentar este ca la carte, bogat in fier si in alimente care ajuta la absorbtia fierului. problema o consituie lipsa completa a poftei de mancare. Cred ca nu este normal ca sa o hranesc in contra vointei ei. Nu-i place nimic cu exceptia biscuitilor sau a painii. Cu toate astea incercam variatii, plimari schimbari de mediu, vacante relaxate, dar nimic nu ajuta. In momentul in care reuseste sa ia in greutate cateva sute de grame apare o enterocolita provocata in mod repetiti de 5 sau 6 ori pe an de bacteria Ecoli sau apare o amigdalita, ultima provocata de Klebsiela. Suntem o familie educata si curata care am pus toate sperantele si am investit toate resursele in acesti copii. Momentul in care copilul se trezeste la 4 dimineata si spune : "e rau" adica ii este rau ca atat stie sa spuna imaginati-va doi parinti neputinciosi pe care medicii nu i-au ajutat. Sunt dispusa la sfaturi, recomandari de nume de medici. Incerc si pe acest poate sa gaseste cineva sa-mi raspunda.
Va multumesc din suflet
2 comentarii
0
10-08-2010, ora 19:23
millidoc40
Nu este medic/terapeut
millidoc40
buna erikas, imi dau seama prin ce treci caci si eu am un copil si cand este bonlav parca nu pot avea liniste si ma agit foarte tare de multe ori. dar ce sa-i faci asta e menirea parintilor.
eu te-as indruma spre un medic homeopat, anemia si celelante probleme ale fetitei se pot trata foarte usor de un medic homeopat cu experienta nu stiu din ce oras esti ca poate te-as fi putut ajuta.
cel putin in bucuresti sunt foarte multi medici homeopati ileana randasu, dr. ioan.
0
10-08-2010, ora 21:22
erikas
Nu este medic/terapeut
erikas
Buna seara,

Iti multumesc din suflet. Sunt din Bucuresti. Mi-am adormit puiul care se simte tare rau, toate bolile se lipesc de ea. Am intrat disperata pe forum sa vad daca mi-a scris cineva
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul