Intrebare

22-01-2015
Aruon
Nu este medic/terapeut
Aruon
Seara buna.As vrea sa va intreb ceva:Am gasit si ma gandeam sa iau un supliment natural numit Confort emotional de la firma de naturiste(nu dau nume) si am vazut ca are printre alte plante bune, are si sunatoare.Eu iau si tratament medicamentos pentru TOC, olanzapina, venlafaxina..De ce nu am voie sa iau sunatoare, ca din cate am auzit nu e bine sa iei ceva cu sunatoare combinat cu medicamentele de la medicul psihiatru.Suplimentul e bun pentru anxietate, depresie, stres, neurotransmitatori si multe altele si ma interesa si pe mine.Intrebarea e, pot lua asa ceva sau nu pot daca are sunatoare?Ce suplimente naturale as putea sa iau pentru ca pe langa TOC am si depresie si anxietate de asta zic.Merci fain.
2 comentarii
0
23-01-2015, ora 01:00
Cezar1978
Nu este medic/terapeut
Cezar1978
Buna seara.Ai o schema de tratament foarte buna, venlafaxina fiind de electie in aceste afectiuni.Nu ai voie sa iei suplimente pe baza de sunatoare pentru simplul motiv ca poti dezvolta un sindrom serotogenic care te poate baga in spital.Nu e de joaca.Daca nu ma insel acest lucru e trecut si in prospectul AD-urilor.Daca te supara depresia si anxietatea atunci trebuie marita doza de AD.Ca suplimente ar fi vi B-urile dar sub indrumare medicala ele luate in exces pot face mai mult rau, omega 3, zn, seleniu, vit C si E.Insa realitatea este ca in astfel de afectiuni plantele sunt apa de ploaie, tratamentul alopat e singura solutie pt a gestiona boala.
0
23-01-2015, ora 01:04
Cezar1978
Nu este medic/terapeut
Cezar1978
Mai simplu deficitul de serotonina da aceste stari dar si in caz de exces apar probleme, iar sunatoarea asta face mareste cantitatea de serotonina.Sindromul serotogenic, adica excesul de serotonina poate fi chiar fatal.Repet nu e de joaca.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul