am fost foarte stresat din cauza bacului si am facut o stare aiurea, palpitatii, frica

20-07-2014
sebica12
Nu este medic/terapeut
sebica12
Buna ziua, il luna mai am fost foarte stresat din cauza bacului, si am facut o stare aiurea, palpitatii, frica, o senzatie aiurea dupa cap, stare de irealitate etc. M-am dus la cardiologie, mi-au facut ekg, ecocardiografie, ecografie abdominala, computer tomograf la rinichi, toate au iesit foarte bune.Am avut montat si holter, atunci aveam tensiune mare 15-16, ba urca ba scadea. Acuma pe 10 iulie am fost iar la control mi-au pus ABPM, dar tensiune a iesit foarte bine 11-12 si 14 dupa ce am fumat o tigara.
Intrebarea mea este, acum stateam pe scaun la pc si m-a luat deodata o intepatura brusca in zona inimii si m-a lasat deodata.Ce ar putea fi?
Vroiam sa mentionez ca in septembrie voi face o terapie cu ozon pentru acnee, ma v-a afecta cu ceva la inima ? Doctorul a spus ca imi va scadea tensiunea.Am 19 ani.
2 comentarii
0
21-07-2014, ora 10:45
Dr. Diana Enachescu
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Diana Enachescu
Simptomele mentionate descriu perfect un atac de panica. Singurul control pe care ar fi trebuit sa il faceti este la psihiatrie pentru psihoterapie si tratament corespunzator al crizelor de panica. Puteti lua suplimente pentru a va ajuta sa treceti mai usor peste perioada stresant gen Bien Plus, Magne B6, Sedepril si Biocebral pentru cresterea puterii de concentrare si a tonusului general al organismului.
0
21-07-2014, ora 17:01
sebica12
Nu este medic/terapeut
sebica12
Multumesc pentru raspuns.
Doctorul care imi v-a face acele terapii in septembrie cu ozon mi-a spus ca imi va trece atacurile de panica si acnee, se foloseste in mai multe am inteles.La sala ma voi putea duce ? Ce parere aveti despre aceste terapii cu ozon ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Despre frică
  • Stresul are un rol activ în afecțiunile dermatologice inflamatorii
  • Stresul și sistemul imunitar
  • În ce mod ajută stresul memoria
  • De ce apar palpitatiile?
  • Stresul din timpul sarcinii poate afecta dezvoltarea fătului (studiu)
  • Stresul la locul de muncă
  • Cum se reactivează virusul herpetic în condiții de stres
  • Anxietatea și stresul cronic pot crește riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  •