Fiere marita

15-03-2007
Valentin Mustata
Nu este medic/terapeut
Valentin Mustata
Am facut un set de analize, printre care si echografie abdominala unde mi sa spus ca am fierea marita.
In afara de sfatul medicului de familie (in care nu am mare incredere) as vrea sa stiu ce remedii ar exista pentru aceasta afectiune.
Multumesc
2 comentarii
0
15-03-2007, ora 00:00
anditof
Identitate neconfirmată
anditof
Daca nu ai incredere in medicul de familie schimba-l. Nu stiu ce vrei sa spui cu fiere marita, asta suna a COLECISTITA. Daca totusi fierea are peretii ingrosati fara calculi diagnosticul ar fi de Colecistopatie cronica alitiazica si in afara de regim se trateaza cu medicamente care ajuta la drenarea mai buna a bilei.
0
25-05-2010, ora 05:39
mihaelutza89
Nu este medic/terapeut
mihaelutza89
risca-te sa dai un ban in plus si dute la un doctor bun ecograf abdo (tot) si atunci vezi bn ce ai la noi in romania knd platesti esti bine primit cat nu aa nu ai nimic poti sa te imbraci si sa pleci ai aia ai aia si knd colo poate ai altceva ca tovarasa mea s-a dus in romania la un doctor si ia zis ca are pietre la rinichi a luat medicamente mai avea unpic si murea si knd s-a intors din romania am dat un ban in plus si am dus-o aici si nu avea decat numai sh ce la stomac intestine etc deci daca ai bani dute la cel mai bun sp din bucuresti caci sunt cei mai buni doctori in bucuresti bafta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.