Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Fiere marita

15-03-2007, ora 05:39
Am facut un set de analize, printre care si echografie abdominala unde mi sa spus ca am fierea marita.
In afara de sfatul medicului de familie (in care nu am mare incredere) as vrea sa stiu ce remedii ar exista pentru aceasta afectiune.
Multumesc
2 comentarii
15-03-2007, ora 00:00
Autor: anditof
Daca nu ai incredere in medicul de familie schimba-l. Nu stiu ce vrei sa spui cu fiere marita, asta suna a COLECISTITA. Daca totusi fierea are peretii ingrosati fara calculi diagnosticul ar fi de Colecistopatie cronica alitiazica si in afara de regim se trateaza cu medicamente care ajuta la drenarea mai buna a bilei.
25-05-2010, ora 05:39
risca-te sa dai un ban in plus si dute la un doctor bun ecograf abdo (tot) si atunci vezi bn ce ai la noi in romania knd platesti esti bine primit cat nu aa nu ai nimic poti sa te imbraci si sa pleci ai aia ai aia si knd colo poate ai altceva ca tovarasa mea s-a dus in romania la un doctor si ia zis ca are pietre la rinichi a luat medicamente mai avea unpic si murea si knd s-a intors din romania am dat un ban in plus si am dus-o aici si nu avea decat numai sh ce la stomac intestine etc deci daca ai bani dute la cel mai bun sp din bucuresti caci sunt cei mai buni doctori in bucuresti bafta
Adaugă un comentariu / răspuns


Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK