Intoxicată, cu bună ştiinţă... Ce analize să fac?

21-10-2014
alili2001
Nu este medic/terapeut
alili2001
Bine v-am găsit!
Vă rog să îmi spuneţi ce analize trebuie să fac pentru a depista dacă am fost intoxicată, cu bună ştiinţă, şi cu ce de o anumită persoană.
Iniţial m-am confruntat cu o flatulenţă zgomotoasă severă, ţinută sub control la serviciu doar cu forţa minţii. Cred că în ultimul timp mi s-a administrat o cantitate mai mare de substanţe străine în cafea deoarece efectele s-au înmulţit. Am simţit că mi se umflă tiroida. Am spus în jurul meu şi probabil mi-au schimbat substanţa administrată. De data aceasta mi-a apărut o pată pe mână care a migrat de la stânga la dreapta, trecând prin zona pieptului, mutându-se, în final, spre picioare. A reapărut şi simptomele s-au repetat. Iar am povestit şi toate m-au dus cu gândul să refuz cafeaua care mi se servea.
Mă simt excelent, de atunci. Ultima cafea am aruncat-o şi regret că nu am păstrat o monstră pentru a merge cu ea la laborator.
Avea aderenţă la emailul chiuvetei, un timp mare de prelingere şi o culoare mată, nu translucidă. Cred că am fost intoxicată cu ceva metale. Mă gândesc că ele rămân în sânge mai mult timp. Ca efect observat este întârzierea ciclului mentrual, fără simptome de menopauză, cu menţiunea că înainte era ca ceasul.
Ultima cafea am băut-o în urmă cu două săptămâni. Starea mea de sănătate revine la normal, în sensul că am un scaun corect, fără flatulenţă, rămânând doar întârzierea ciclului care s-a produs cu data de 12 septembrie...
Din păcate, nu am nicio dovadă a ceea ce povestesc, decât starea mea trecută şi cea actuală. Sunt o persoană cu un organism sănătos şi orice abatere de la normalitate o notez, asemeni, viselor, de aceea mi-a fost uşor să pun cap la cap cele întâmplate.
Dacă donez sânge, ei fac un set complet de analize?
1 comentarii
0
21-10-2014, ora 19:45
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Din cate cunosc poti face un test de sange sau al firului de par pt ca in firul de par se acumuleaza substantele, tot el ne arata cum neam hranit, zona in care traim si multe alte informatii.UNGHIILE sunt la fel de importante la mine de exemplu au aparut dungi la inceperea chimioterapiei.
Problema mare este sa mergi cat mai repede la un control pt ca ele sa fie eliminate din corp daca exista, si sa vezi ce sunt, data viitoare varsa putina cafea la flori si vezi daca mor, pleaca cu paharul de cafea in mana acasa pt al pastra pt analiza sunt multe lucruri pe care le poti face, dar daca intai spui este mai greu ca sa gasesti si dovezi clare, si sar putea ca ceilalti colegi de la munca sa te considere plecata cu sorcova pt ca multi oameni nu constientizeaza ca se pot intampla multe pe aceasta lume, si au impresia ca nu se poate intampla.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.