Interpretare analize bebelus 7 luni

10-12-2010
Manu7buh
Nu este medic/terapeut
Manu7buh
Am un baietel de 7 luni, cu care am avut probleme cu burtica de la 2 saptamani. Timp de 6 luni, in analizele la copro ne-a tot aparut Klebsiella. Timp de 4 luni ne-am chinuit cu diareea, 10-12 scaune pe zi, acum nu mai avem diaree, dar lipsa poftei de mancare persista. Am consultat numerosi medici pediatrii dar parerile au fost impartite: unii ca este vorba de flora saprofita, altii ne-au dat antibiotic si totusi problema noastra a persistat.
Acum am refacut analizele pentru ca reaparusera scaunele apoase cu mucus, dese. La coprocultura nu a mai aparut Klebsiella. Este pentru prima data dupa 6 luni de analize cand nu ne mai apare. La proba de digestie a aparut amidon si celuloza foarte rar, iar la observatii privind examenul coproparazitologic este mentionat: "rar amidon nedigerat, rara flora iodofila". La coprocitograma, hematii - absent, leucocite absent.

Va rog din suflet daca ma puteti ajuta cu explicarea acestor analize.
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul